Fitness

Príspevok v téme: Fitness
LadyZuzanna

Ahojte ľudia :) Mám taký problém. Chcem veľmi veľmi začať chodiť do posilňovne. Môj priateľ cvičí taktiež pravidelne snád 5x týždenne ale on má doma pár strojov ktoré jemu stačia. Do fitka ho to neťahá vraví že keby šiel tak len so mnou. Myslím že by bol nadšený. Ked ja sa tak hambím. Nie som práve tlstá mám celkom okay postavu, len ja neviem.... Mám strach z tých ľudí. Je to taký strašný pocit, že niečo pokazím, že si pomyslia že to neviem... Viem že priateľ by ma všetko naučil... Neviem ako mám s tým bojovať a konečne sa odhodlať a ísť tam. Máte nejakú podobnú skúsenosť, alebo ste tu niekto kto do posilňovne chodí?

doubledog

tak to asi budes prekvapena, aka prijemna atmosfera panuje vo vacsine fitiek
a ohladne techniky cvikov, nechaj si vzdy novy cvik vysvetlit, idealne nejakym trénerom.
pripadne si pozri nejake videa a cvic len to, co poznas.
co sa tyka reakcie ludi, fitko sa nelisi od ulice ci obchodu.
ano, ludia si ta vsimnu, ale nefandi si, vela priestoru v myslienkach ti venovat nebudu.

LadyZuzanna

Stravujem sa zdravo, bude to rok čo som dosť schudla /mám 26rokov, 165cm, 57kg/
Ide len o to že chcem byť pekne vyrysovaná, chchem sa tomu venovať pravidelne a stále. Inak--->dmes mám ísť s priateľom do fitka tak mi držte palce nech to celé prežijem, hlavne tú moju akúsi fobiu z ľudí :D

sweater*

Tiez som bol kedysi takyto bojazlivy. Nastastie ma to preslo a ked som dosiel do posilky, vsetkym som bol ukradnuty, doslova. Nemas sa coho mat, skuseni cvicenci skor uznavaju takych co naberu odvahu a idu aj napriek tomu ze ani nevedia s ktoreho konca zacat alebo su rozkysnuti.... nikto z neba nespadol. Btw, maximalne co sa ti moze stat ze ta zacne nejaky svalnac balit...

odpovedam

nie, nesutazim, hoci vela ludi ma na to lame. rysovacka je strasne znasilnovanie metabolizmu a ja mam rada svoje pohodlie :-)

ale hlavne dbaj na stravu, bez nej cvicenie vyznam nema. nastav si ju podla ciela a neboj sa vah. hlavne zeny sa boja si nalozit. ale ver mi, ked ta to nestipe, v skutocnosti necvicis. takisto kopec zien si nedava rozcvicku a rovno ide na svoju maximalku. na to pozor, ale predpokladam, ze priatel ti uz poradi ;-)

LadyZuzanna

odpovedam
fandím ti neskutočne! :) asi aj chodievaš na súťaže a tak čo?

stryco
to práve chcem mať už svoj režim a tešiť sa z toho :)

Dakujem Váám ;)

stryco.

to uz by si musela cvicit uplne odveci aby si ta niekto velmi vsimal. normalne chod a kasli na to. prvykrat je to urcite nezvyk, ale casom to budes brat ako nieco normalne, samozrejme, ze ides cvicit a robis si tam svoje a druhych velmi neriesis.

odpovedam

ja chodim s pauzami 12 rokov a nemas sa coho bat. prvykrat som sa obavala aj ja, hlavne strojov, na ktorych som nevedela cvicit. ale vo fitku mas vzdy niekoho, kto ti ochotne poradi. bud personal alebo ini cviciaci.

Je to super, ked ta to chyti. Stane sa to tvojou drogou, ako napr. v mojom pripade :-) a chyb sa neboj. vacsina ludi cvici nespravne a druhych si vo fitku nevsima. neboj, ak tam nebudes polonaha, kazdy sa bude venovat svojmu. drzim palce... urcite chod ;-)