Som prehnane žiarlivá?

Príspevok v téme: Som prehnane žiarlivá?
Slečna 1

Ahoj, nemám sa veľmi s kým osobne sa rozprávať na túto ohľadom môjho vzťahu, tak som rozhodla poprosiť o radu touto formou. Mám priateľa a som s ním rok. Musím povedať, že je na mňa dobrý, milý a váži si ma. Len je tu taká jedna vec, ktorá ma trápi a na základe nej mu jednoducho nedokážem veriť. On má veľmi dobrý vzťah so svojou mamou, ale podľa mňa to preháňa. Hovorí jej všetko aj to či sme sa nezhodli. Vie o všetkom. Ale je to milá žena a on si dá zase povedať aj odo mňa.Nie je mamičkár.

No len my sme spolu len cez víkendy. A ked prídem ku nim, tak jediné čo počúvam ako sa má tá kamarátka potom daľšia a daľšia. A o tom sa rozprávajú predo mnou. Najprv som to prehliadala a vravela si veď jasné to je v poriadku. No zistila som, že jedna jeho kamaratka, s ktorou sa stretával často ho začala baliť. čo viem tak s nou prerušil kontakt. Ale od neho to osobne neviem, lebo mne sa s tým nezdôveril. Ale brala som to tak , že nechce aby som žiarlila. Ale v poslednom čase sa dosť často stáva, že má jej heslá na Fb, ktoré mu dala ešte pred tým. A predo mnou rozoberajú že kedy má dotyčná osoba skúšku a či ju úspešne spravila. Proste sa vtedy cítim akoby som bola vzduch.Mne vraví ako ma miluje a podobne ale ako mu mám veriť. Dá mi aj telefon ale všetky správy ma vymazané či v telefone alebo na fb. Viem že píše s niekym a ked mi da telefon tak ma prázdnu komunikáciu s tou osobou. a vždy sú to dievčata. Chcem mu to aj na rovinu povedať že mi to vadí.Ale čo ak je to len prehnaná reakcie z mojej strany?? Viem o nom len to čo on sám chce. A hrá sa na dokonalého predo mnou.

kafe

o takýchto veciach sa máš baviť s ním. Na kieho frasa asi toho frajera máš? Na parádu? Možno zistíš, že to bola hlúposť na čo si žiarlila, možno neskôr zistíš, že to vôbec nebola hlúposť... ale na to potrebuješ JEHO reakciu a konfrontovať to s NÍM.

makka

Nieje to prehnane aspon podla mna,tiez si byvali takto vypisoval a nakoniec si pisala so svojou byvalou priatelkou s ktorou ma nakoniec podviedol.ak ta ma rad nema co pred tebou skryvat a s kludom partizana ti da pozriet fb aj pokec nech mas klud ale musis ho vystihnut ked bude na pc,aby nestihol ak by...nieco vymazat...ja som to tak nespravila zozierala som sa a tak to aj dopadla...mohla som mat pokoj uz skorej.Ale tak je normalne ked niekoho lubis tak ti take veci vadia.Moj priatel ma tiez kamosky,dlho si nevedela zvyknut ale to je silnejsia kava.chlapy maju v sebe pozerat p zenach a balit.darmo