Pre ženy...

Príspevok v téme: Pre ženy...
frajerluke

Je pre Vás dôležité to ako chlap VYZERÁ? Stretávam sa s názormi, že vzhľad partnera je v súčasnosti pre ženy tou najmenej podstatnou záležitosťou (ak vôbec). Myslím si ale, že opak je pravdou a mnohé ženy pri síce dobre zabezpečenom ale škaredom, partnerovi po celý čas trpia.

Ako je to u Vás?

anjelik *

No ja som čítala aj o troch prasiatkach, že si domčeky postavili a dosť nepravdepodobné sa mi to videlo. :o))
To, čo sex, milovanie robí tým kvalitným, závisí len čiastočne od kvality tiel, ktoré sa ho zúčastňujú. To pravé, čo to robí *nadpozemským* zážitkom, je kvalita toho živého v tých telách. Kvalita tých bytostí, ktoré sa na tom spoluzúčastňujú. Čo do toho dávajú a akú snahu majú potešiť a uspokojiť toho druhého. Ten krúžok, či klinec, či čo už je to, je len a len mŕtva vec. Aj preto ma *desí* predstava, že by mi to brázdilo kdesi vo vnútri. Ale tak ľudia sú schopní vymyslieť hocičo, čo si myslia, že by im zabezpečilo silnejšie pocity, aj kobylky sú schopní jesť. Takže zase platí, vyskúšaj a uvidíš. :o) Ale asi nevoľ žiadny magnetický amulet, lebo gravitácia je sviňa. :o))))

frajerluke

Kdesi som ale čítal, že to robí sex pre ženu oveľa príjemnejším. Rovnako ako orál pre chlapa od partnerky, ktorá ho má na jazyku.

anjelik *

Pretože mne sa páči a vyhovuje mi prirodzenosť. Preto sa mi nepáči piercing, a nielen na pohlavných orgánoch, ale kdekoľvek na tele. Rozumiem, čo k tomu ľudí vedie, snaha zaujať, odlíšiť sa. Tak, ako by som nepoužila vibrátor, rovnako by som *nepoužila* penis takto vybavený. :o)

frajerluke

Trošku konkrétnejšie teraz, aký postoj by ste zaujali k tomu keby mal Váš partner pierce na prirodzení? :-)

Kvety zla

Samozrejme je pre mna dolezite ako chlap vyzera. Medzi mnou a potencialnym partnerom musi prebehnut "iskra", a to sa bez toho aby sa mi fyzicky pacil, ci nejakej charizmy neobide. Avsak nemusi byt tendencne "krasny" na to aby sa pacil MNE osobne. Aj ked som asi trochu povrchna co sa tohto tyka. Ak ma chlap na prvy pohlad aspon trochu nepritahuje, tak viem ze to proste nepojde.
Avsak rozni ludia maju rozne priority pri vybere partnera.