Meskajuca menstruacia - tehotenstvo

Príspevok v téme: Meskajuca menstruacia - tehotenstvo
AndrejStef

s priatelkou riesime dilemu. kramy jej dnes meskaju uz 6. den, mala ich dostat 28.1. Mavame nechraneny sex skoro 2 roky a zatial sa nic nestalo. Zeby teraz ano? Priatelka skusala robit test v nedelu, ked jej to meskalo 4. den. To sme si kupili lacny test pepino, tak neviem ci mu verit alebo nie a ci je to smerodajne po 4 dnoch meskania. V piatok sme mali tiez nechraneny styk, ale to uz bolo pocas meskania kramov, tak neviem ci by mohla byt nejaka sanca na oplodnenie a tym padom by sa to este neprejaviloo na teste.
Priatelka aj trosku schudla tento mesiac, viac zacala cvicit, ale jedla v podstate pravidelne a normalne. Zacala chodit spavat sice trosku neskor, ked nema teraz skolu, ale neviem ci to moze s tym suvisiet. Vo stvrtok, ak nepridu dovtedy, chce ist na gyndu. Myslite, ze by doktor na sone uz videl, ze by bola v tom, ak by k oplodneniu doslo po piatkovom styku?

dakujem za rady

tasty

čiže ty nestresuješ a ani by ti to neprekážalo, keby sa pošťastilo, no tak je dobré počuť takéto od sebavedomého budúceho otecka čeliť výzve sa postarať o dieťatko a mamičku :) takže nie je čo riešiť, stresy nie sú na mieste, buď to dostane alebo nie :) ak to ešte týždeň alebo dve nedostane, tak navštívte lekára

AndrejStef

ja nepotrebujem poucat o tom, ci mame pouzivat ochranu. mam dost rokov nato a vztah uz niekolko rokov, takze nie som s niekym pol roka a teraz stresujem. ja v podstate nestresujem, mne by to ani neprekazalo.

Noelani

Piatok nechaj na pokoji! Takže keď si sa nevystriakal tak tehotná nebude. Bože Inak poznáte aj slovo ochrana?