Dlhé špinenie

Príspevok v téme: Dlhé špinenie
Quinka

Ahojte, chcela by som sa poradit. Pred menštruáciou mám vždy špinenie, ktoré trvá tak cca 6 dni, potom menštruácia asi pol dňa a potom uz zas len špinenie asi 5 dní. Hormonálny profil mi robili, vraj je to v poriadku. Moja lekárka mi povedala, vraj niektoré ženy to tak majú a odporučila čaj z alchemiky, ktorý ale nepijem, lebo mi nerobí dobre. nemáte s tým nieto skúsenosti. Ďakujem.

[zruseny35]

ahoj..
Ked ti nerobí dobre skus rebríček ,je na upravu menštruácie ako stvorený.Jednu polievkovu lyžicu zalej 1,5dcl vody,1-2min.vyluhovat a piť čo najteplejšie rano nalačno a večer pred spaním.
Nezapíjaj ním lieky.Medzi liekmi (ak nejaké berieš) a bylinkou treba odstup 2h.
Možeš ho potom piť dhodobo , rano ,odporuča sa..

Noelani

Nemas zaco.Áno dostaneš v lekárni keď ju momentálne nemajú tak objednajú a tuším aj sama si vieš objednať čiže môžeš. Ale keď tak tabletky

Quinka

super, ďakujem, určite vyskúšam. majú to bežné v každej lekárni? pozerala som to už na nete, aj nejaké skúsenosti s tým som našla.

Noelani

Skús mastodynon či už vo forme tabletiek alebo kvapiek. Ono ta to da do poriadku. Ja mám s tým dobre skúsenosti. Mala ne pravidelnú a dlhú minulý rok V januári som si dala tbl a mesiac potom mala a mám dodnes pravidelnú a krátku. Dostaneš bez receptu

Quinka

ešte podotýkam, že môj cyklus ak sa to dá tak nazvať, je veľmi nepravidelný, niekedy to špinenie začne uz 17 den, niekedy 20. akokedy.