Ako sa nanovo pozitívne naštartovať

Príspevok v téme: Ako sa nanovo pozitívne naštartovať
Zoene

Ani neviem prečo tu píšem, snáď preto, že nemám komu povedať, ako mi je. V poslednej dobe sa na mňa sype z každej strany veľa všelijakých vecí. Nie je to jedna veľká tragická udalosť, ale mnoho menších drobností. Po škaredom rozchode s dlhoročným priateľom, ktorý som ako tak ustála sa pridružili nejaké nečakané zdravotné problémy,nechcem konkretizovať aké, ani na to myslieť aj keď mi to nedá spať. Práca, ktorá ma baví alebo teda donedávna bavila, už nie je to, čo bola. Nastali tam nejaké rozpory na vrchných miestach, pridružili sa vyhrážky zamestnancom a musím sa vrcholne nútiť ráno do vstávania, keď si spomeniem, že tam mám ísť. A v poslednej dobe sa dokážem nejako nie vlastným pričinením dostať do konfliktov s ľuďmi. Len si tak sedím alebo stojím a prásk nejaký hajzel sa do mňa začne, že slečna či pani vy čo robíte a pritom 10 ľudí predo mnou to urobí tiež a keď sa brániš, dostaneš spŕšku vulgarizmov.Aj dnes ráno ešte hodiny neodbili ani pol siedmej už ma stihol jeden starý kretén upovedomiť o tom, aká som hlúpa, to citujem. Tak a potom stoj v mraze pol hodinu, čakaj na autobus a trep sa 30 km do roboty, kde ťa čakajú len ďalšie urážky a bod mrazu. Potom choď domov, sadni si sama na riť a rozmýšľaj Nie je to v podstate nič strašné, tak prečo sa neviem pozitívne naladiť, ako som vždy vedela.

[zruseny35]

Zoene...asi preto,že ťa trápia naozaj doležite veci a nie "drobnosti" ( zlomený necht, zle chytená farba, zafarbene oblečenie v práčke)
Doležite veci mat lásku a prácu,kamky a rodinu sú to čo ked stratíš/nemáš tak sa zosypávaš.
Práca je to čo ťa drží ked sa rozíjdu dvaja,..neviem čo sa tam v nej kazí a prečo,ale skus si poprinej hladat inú a ked ťa vezmu,len pekne odplávaš z toho blázinca.A možno nevadí nič,len ked je človek šťastny,tak sa na svet pozerá krajšími očami a mnohe mu nevadí..(nezamestnanosť by som ti neradila, je to dalsie čo sa zle znáša)
Nespomínas kamaratky..zabavu,nakupi ,kino ,možno fitko,alebo nejaký kurz čo tvoj byvalý neznášal alebo čo tebe dlho už niečo vravelo,len si nemala čas alebo to nepotrebovala,lebo zalubenost naplna človeka spokojnostou..
A zdravie je kapitola sama o sebe-bez neho ani práca nebude...