Vacsia chut - ja ale za tym nie som?

Príspevok v téme: Vacsia chut - ja ale za tym nie som?
Maco_3

mam dojem, ze priatelka ma vacsiu chut na sex so mnou, ked je ziadana inym chlapom. napr. minule leto sa pacila jednemu chalanovi, nic na nu neskusal ani nic, ja ho poznam, a priatelka sa so mnou milovala aj 2-3 dni po sebe. povedala, ze nevie co sa to s nou deje, ze ma taku chut a zrazu baac, som tam kde som bol aj predtym - sex raz za tyzden/ za 2 tyzdne. Je to podla vas normalne, ze chut na sex jej sposobuje pacenie sa niekomu inemu? ja ju zvadzam, bozkavam, a nic.
mna to dost uraza.

beacon

tasty ty spicel a prestan citat moju komunikaciu so starym chrenom.ano da sa ovplyvnit mozog stimulaciou trocha ale podstata je dana.tri krat sex tyzdenne sa povazuje za priemernuvpotrebu su to dannosti ktore radikalne nevieme zmenit iba minimalne ovplyvnit trocha ale pocas celeho zivota nas riadi mozog a nasa vola mozog len minimalne vie ovplyvnit alebo vobec.kazdy ma nejaku tyzdennu potrebu po cely zivot a to nezavisi od jeho vole ale dannosti nozgu aky dostal do vienja.

tasty

beacon
a čo keď mužské sympatie u slečny vyvolajú mozgovú aktivitu, ktorá má za následok:
- po fyzickej stránke pocit vzrušenia, zvýšenie endorfínov a serotonínu
- po psychickej stránke - zvýšenie sebavedomia?
Či ty si myslíš, že mozog nie je VôBEC OVPLYVŇOVANÝ VONKAJŠÍMI PODNETMI? ak áno, na to si ako prišiel?

beacon

to je poriadny blud ze ma chut ak iny ma o nu zaujemto nie s rym suvisi ale s tym ako jej peacuje mozog.pocet sexu za tyzden nezavisi od nasej vole ale od toho ako vam pracuje mozog.a to zmenit nevieme.

doubledog

no to je snad samozrejme, ze zaujem iných zvysuje sexualnu chut.
v extrémnom pripade aj nevera zvysuje chut na partnera
preco myslis, ze sa hovori, ze nevera moze vztahu pomoct? :)

Maco_3

druhy krat nejdeme, takze neviem povedat, kolko vydrzim druhe kolo. tak ja som si vedomi, ze to ma vedlajsie ucinky, ale tak co narobim, ked chcem dlhsie vydrzat.
kolko veci do seba pchame a maju vedlajsi ucinok a tiez to robime pre potesenie.

miriam123

tiez si myslim, ze je to tym sebavedomim. ale asi kazda zena je rada, ak ju niekto pochvali. na teba uz je zvyknuta, takze od ineho to znamena "viac". inak by som tiez rada vedela, ako sa dviha sebavedomie, komplimenty moc nezaberaju, to funguje max par hodin:). ja by som ale asi viac riesila skor ten tvoj problem s antidepresivami. prvykrat asi vydrzis minutu. ale co druhy? to je asi uz lepsie, nie? naco ich beries? ved to musi mat kopec hroznych vedlajsich ucinkov, ak ti ide iba o dlhsiu vydrz.

Prezyvka055

Ako vies ze bola ziadana inym chlapom alebo ze po nej niekto isiel ked vravis ze nic neskusal na nu? :D Nieco predsa len skusat musel nie?

Lulu2011

podla mna to je tak, ze zaujem od ineho jej zvysi produkciu endorfinov a ona je stastnejsia a mat tým padom aj vacsiu chut, nudi sa, nema ikru v zivote, tak je flegmaticka, zrejme tuzi po dopamine, energii, vzruseni, tak jej priprav nieco extremnejsie ako streotyp :) alebo ju posli skocit si jumping :D

dixit

no, tak vidíš... v tom ale musí na sebe zapracovať ona - ty jej v tom môžeš trochu pomôcť, povzbudzovať ju atď, ale problém je predovšetkým v jej hlave a tak hlavnú prácu musí na sebe odviesť ona. aby jej sebavedomie nezáviselo na vonkajších vplyvoch a na tom, koľko cudzích chlapov po nej pokukuje...