Psychicke problemy a ucenie

Príspevok v téme: Psychicke problemy a ucenie
bubu19

Prosim vas o pomoc :( neviem si uz rady. Nedavno mi bola diagnostikovana tazka depresia, uzkost a socialna fobia. Lieky zatial mi nasadila Sertralin ale zatial nezaberaju..tak davam si popri tom neurol.
Ale v skole je to tazke, neviem sa sustredit a pamet mi tazko sluzi, ucit sa niesom schopna :( a do toho vsetkeho mam aj velky problem komunikovat s ostatnymi...strasne ma moja choroba nici a to som sa trapila pol roka neustaleho stresu,paniky,depresii a uzkosti kymbsom sa odhodlala vyhladat pomoc.
neviete co by mi pomohlo zlepsit pamat ? A tu komunikaciu ?

zewa

Ak nechodis, zacni chodit na psychoterapiu. Tam sa naucis komunikovat. Najskor s terapeutom, a potom ti to pojde aj s ostatnymi ludmi. Viem, ze je pri takychto diagnozach tazke fungovat. Treba vsak vydrzat a ked zaberu lieky, bude lepsie. Je uz asi po skuskovom, verim, ze do toho dalsieho uz budes fungovat ;)

kika3786

Ahoj.Mám ten istý problém.Pozri si moju diskusiu-Nedá sa mi učiť - zlá pamäť.Som objednaná na nejakú terapiu on brain-na odblokovanie mozgu.Zlá pamäť môže byť spôsobená zlou funkciou štítnej žlazy,pri nedostatku iodu,selenu,alebo to môže byť aj tým,že máš teraz depresie a úzkosť.Na akú chodíš školu?Ja som na výške.