Normalne či choré?

Príspevok v téme: Normalne či choré?
Tina44

Ahojte..chodim s priatelom skoro 3 roky( moj prvy vztah)..velmi sa lubime ALE je tu jeden problem.. že žiarli. Neviem ci je to ešte vporiadku ale velmi ma to obmedzuje a uraza ked mi neveri. Vsetko sa to začalo potom ako sme zacali spolu chodit.. po par tyzdnoch ..mozno cca 2 mesiacoch nastala taka hadka ze mi vycital ze som bola v bare a pila- aby som vam to upresnila vten den mi zomrel dobry kamarat a priatelia ma chceli trochu rozptylit lebo to bola premna velka rana..nechcela som pit viem ze to nieje bohvie ake riesenie situacie..ale stalo sa.. na druhy den som to priatelovi oznamila co sa stalo atak..a on namna vyletel ze co to ma byt ze preco chlastam a ze kde som odisla s jeho kamaratom ( sjeho kamaratom som isla kupit hranolky) a on to hned prirovnaval ktomu ze co by som povedala ja nato keby sa dozviem ze isiel niekde prec sjeho byvalou.. neviem aky to malo vtedy suvis.. ale proste dopadlo to uplne na nic.. a velmi som si to vycitala.. takto to pokracovalo asi rok pokial som si uvedomila ze to moja vina neni ale ze to on ma asi problem.. samozrejme povedal ze sa zmeni..a zrazu presli skoro 3 roky..a nevyzera ze sa daco zmenilo..len same sluby a sance ;) ..hadky tohto typu..uplne zbytocne..vzdy ked mu chcem vysvetlit situaciu..mam pocit ze ho to este viac nastve..ako keby ma svoju pravdu ze ho podvadzam ci co.. mozno to je ovplivnene aj tym ze minula priatelka ho podviedla.. Prosim vas ak mate nejaku radu..ci podobnu situaciu..budem rada ak poradite..lebo niekedy mam pocit ze tu pomoze len rozchod..

Tina44

Bartolomej - ja som snim uz mala tisice diskusii... a vzdy povedal ze ano mam pravdu hej...daco sa zmeni.. ale po par dnoch zase otom istom a zas ten isty koniec.. nechapem ako sa to tak natiahlo az.. Zewa a Agnes - hej mozno je nevyslepy.. a az sme prisli konecne aj ktakemu ieseniu ze pojde ku psychologovi.. ale je mi to strasne sproste.. nechcem ho tam tlacit ale dufam ze nieco stym spravi sam... a ano najprv som mu verila zeho ta byvala podviedla..ale teraz po takom dlheom case mam tiez obcas pocit ze co ked to pravda nieje..ale ja proste nemam dovod mu neverit a ani nechcem tento vztah nechat takpretoze viem ze tento problem unho nezmizne a ked bude mat dalsie dievca bude pokracovat taam kde prestal v nasom vztahu.. len si uz niekedy pridem ako keby nemam sil..

Agnes989

Ako tu by som bola opatrna a neverila mu vsetko. Naozaj ho byvala podviedla? Tito chorobni ziarlivci to hodia vzdy na toho druheho, hoci pravda vacsinou byva niekde uplne inde. Vidia chronickeho podvodnika v kazdom svojom partnerovi a ak ho partnerka opustila, lebo ju dusil svojim obmedzovanim, on si vylozil tak, ze sa potvrdilo z coho ju obvinoval ze je za tym urcite iny chlap a teraz isla za nim. Aby aj o tebe nerozsiroval ze si ho podvadzala ak sa rozidete. Ja by som z takehoto vztahu odisla, by ma dusil.

zewa

To co je za kravinu, ze ona mu ma dokazovat, ze ho nepodvedie?! Tak bud jej veri alebo nie. Nechapem, preco by mala trpiet jeho spravanie. On je ten, co ma som sebou nieco robit. Pravdepodobne je dost nevyspely. A moja skusenost hovori, ze takyto chlap sa nezmeni a bude ti zo zivota robit peklo stale viac. No ty sa musis rozhodnut nakolko mu to budes tolerovat alebo nie.

Bartolomej

Jedine diskusia s ním vysvetli mu, že nie si jeho bývala a zraňuje ťa, že ti neverí a nemá cenu byť vo vzťahu kde nefunguje vzájomná dôvera. Ale viem ako sa cíti tiež som natrafil na takú musíš mu proste dokázať, že sa ti dá veriť ak to neprijme tak koniec.