Preco chlap chyti za ruku zenu az ked ma uvidi?

Príspevok v téme: Preco chlap chyti za ruku zenu az ked ma uvidi?
milli11

Mam taku otazku, mozno menej vazneho charakteru. Tyka sa to parikov, ktori sa prechadzaju.

Obcas, ked idem po meste, stretnem parik mladych ludi. Idu len vedla seba, nedotykaju sa. Akonahle sa priblizuju blizsie ku mne, pozru na mna a ten chlap chyti za ruku zenu, pri ktorej kraca a este sa na mna vitazoslavne usmeje, ona sa tvari normalne.

Preco? Nie je to divne? Skor by som pochopila, keby ta zena chytila za ruku toho muza, ze na mna ziarli, ze sa ten jej rad pozera po inych zenach. Ale takto? Vobec nechapem. Stretli ste sa s tym aj vy?

čokojogurt

milli ja mam podobny problem ako ty az nato ze mne sa zase stava ze ked idem okolo nejakeho parika tak chalan/muz zacne ako naschval tu svoju frajerku objimat a bozkavat a tiez mam podozrenie ze to robia naschval bud ze sa im pacim a chceli by bozkavat mna alebo si myslia ze su taki strasne pritazlivi ze chcu u mna vyvolat ziarlivost a zavist. Neviem ale stava sa mi to dost casto. Tusim tu bola aj v minulosti tema a mozno viac kde to baby rozoberali.

milli11

Panecku, ja nemyslim, ze na nich uprene cumim ako nejkay uchylak. Ale ked niekto ide oproti mne a potom prechadza pol metra odo mna, ked sa miname, tak sa pozriem, co su to za ludia (co je to za clovek). Ci vy mate stale klapky na ociach a na ziadneho cloveka nepozriete? Ved aj ten parik pozera na mna. Praveze este ja uhynam sem-tam pohladom, aj ta zena, ale ten chlap nespusti zo mna oci.

Ano, stava sa mi to vtedy, ked idem sama. Teraz sice nemam priatela, ale ked som mala a isla s priatelom alebo ked idem s kamaratkami, vtedy to tamten chlap nerobi, ze by zrazu chytil frajerku za ruku.

Mozno fakt vyzeram tak strasne, ze je ten chlap rad, koho ma. Ale kym ma neuvidel, dovtedy si to neuvedomil?

ahink

Myslim, ze vacsinu odpovedi pisali zeny (podla tej logiky, zdovodneni atd))) ). Lebo ja si o tom myslim svoje a nestotoznuje sa to s tymto. A to som taka..co vie zeny baby fakt uprimne pochvalit (aj cudzie nezname) ak su krasne, alebo maju na sebe nieco pekne alebo co vyzdvihne ich caro povab sarm. Zeny na zeny su dost tvrde zakerne v kazdej vidia akoby konkurenciu hrozbu ktoru treba odstranit a zbavit sa jej)) atd..

beacon

je mi to odporne prejavovanie citov na verejnosti aj je to prirodzena vec.asi ked ta zbadal si sa mu nepacila v porovnal s tym co ma a bol stastny ze to co ma je stale lepsie akoby mat teba

m8

no neviem jak by som to ja brala, keby idem s partnerom a nejaka cudzia zenska na nas pozera kym k sebe nedojdeme...ono take dlhe pohlady uplne cudzej posobia niekedy skor vyhrazne..tak na nich nepozeraj a mas po probleme..ci si nevyrovnana a merias sa podla toho kto na teba ako kukne?

laura321

mozno si uvedomia, ked ta vidia, ze jaj , ake stastie ze mam po svojom boku to co mam a nie tamto, co ide oproti...

Agnes989

Možno si krásna kosť a každého muža zaujmeš a on, aby sa jeho priateľka necítila blbo že po tebe pokukuje, tak ju aspoň chytí za ruku. Ale neviem, to ma len tak napadlo, chlapské myslenie je fakt ťažké pochopiť.