Milenka ci partnerka

Príspevok v téme: Milenka ci partnerka
onnnn

mam taky problem, som muz, mam partnerku, ktoru si vazim je mudra, sikovna, ale nepritahuje ma som s nou 16 rokov, nemame sex, nesmeje ma mame ine priority a nepritahuje ma, nelubim ju, ale mame spolocne firmy, majetky, rodinne puta a velmi vela zazitkov. ja som uspedny muz, mam velmi vela prace a doma som velmi malo, kariera ma vsak nabija a sme podobne orientovani, no uprimne vzdy som mal milenky, lebo moja partnerka nikdy nebola ta zena, ktorej sa vravi muza, nikdy vo mne nevyvolala pocit neistoty, pocit ziarlivosti a cele tie roky, nikdy som nepocitil k ziadnej zene nieco viac ako k nej napriek tomu, ze to co citim k nej nepokladam za milovanie.A teraz problem pred rokom som si nasiel novu milenku, dievca malicke, mile, taktiez sikovne, blaznive a spontanne a ja som sa zamiloval, prvy krat v zivote mi niekto chyba, ze to boli, ziarlim, potrebujem byt stale s nou, sex, ktory s nou zazivam je uplne v inej rovine ako akykolvek sex, ktory som kedy zazil neviem bez nej byt, neviem sa nej nabazit, som s nou kazdy den, jej smiech, oci, vona, inspiruje ma, ked je smutna som aj ja, dal by som jej vsetko, vsetko na svete, len mam z nej des. bojim sa opustit tie istoty, ktore ma doma a byt s nou. som z toho zufaly, bezradny ... no viem, ze ak sa nerozhodnem, coskoro ma opusti, vidim na nej jej nespokojnost a neviem sa rohybat... neviem vidim v tom xy komplikacii, poradte mi kto s tym mate skusenost, lebo ja nemam. mam sa oddat citom? mam to riskovat? ako to vypalilo u vas? alebo mam ju nechat ist a pockat kym to prejde a pokracovat v pokojnom zivote bez silnych emocii, bez radosti, ale aj starosti ?

Filip TT

Cau Adria,
ja si myslim, ze on v nej nasiel nieco, co potreboval. Ona bola toho nositelka. Ale mohol to nieco identifikovat a rozoznat aj v inych ludoch. Tomu by som rozumel, lebo este ako vysokoskolak som tiez objavil nieco zasadne v jednom dievcati, ona bola ale zadana. Som si to ale od nej v duchu odosobnil. Rozlucil som sa s nou, ale s tym som sa nerozlucil. Miloval som to same o sebe, nachadzal som to v inych ludoch a potom som to nasiel aj v jednej deve a tu som si uz zobral. :)

adr1a.

Hm hmm. Poznam 1muza ktory nieco podobne prezil rovnako silno a intenzivne ako ty s tou svojou milenkou. Prezivali spalujucu blaznivu zivelnu osudovu lasku. On si to totiz o nej myslel. Ze je jeho zivotna osudova laska a zena. On ju miloval az prilis. Privelmi. 1raz takto v zivote naozaj skutocne miloval. Prvy raz mal pocit pri nej ze zije. Ze zije tak naozaj. Skutocne. Ona bola taka macka. Bola to skor hra pobavenie pre nu, spestrenie, zabava. Tak on uz mal nieco za sebou, aj dost toho odziteho. Ona ledva po maturite) mladatko)) ale potvorske)) A ako to skoncilo? On to ukoncil aj ked siel sam proti sebe. Zrejme citil ze u nej to nie je take osudove naozaj vazne ai ako unho. A su to uz roky po ich rozchode a on je odvtedy ako ziva mrtvola. Zlomila ho. Ta laska ho doslova zabila. Uplne. Ostal ako zacarovany zacykleny a to uz trva takto roky. Uz nezije len preziva. Je uplne v riti. Fyzicky no hlavne psychicky. A ona? Veselo si zije dalej akoby sa nic nestalo. Studuje na VS, pracuje ma frajera uziva si zivot a zabava sa. Mlada blazniva pojasena.

onnnna

Tak v tomto clanku som sa nasla ako to mile blaznive dievca...pises o neistotach somnou,tak načo pises ako moc ma milujes,načo pises ze som tvoja zavislost,preco ma trapis???nechala som ti cestu aby si bol s manželkou ale vzdy vzdy si sa vratil za mnou...konečne viem čo všetko citis,toľko slov ktoré si mne nikdy nepovedal...sám vieš že takto to fungovať nemôže a nebude...ja tiež cítim neistotu v tebe ale nekricim aby si bol somnou..ak si to precitas porozmýšľaj 7896

[zruseny35]

Na tak jednoduchu otázku ,tu všetci riešite aký je.Co ho poznáte? A s jeho manželkou navštevujete spoločne detskú poradnu ? :)

[zruseny35]

nina....ved jeho manželka nemá 20-rokov.Má svoj zdravy rozum a vie aký je jej manžel za tie roky.Je to predsa jej slobodná vola, že zotrváva v takomto manželstve.Nieje nesvojprávna :)

doubledog

to nie je o tom, ze si chlapi potrebuju nieco dokazovat.
to je o tom, ze si to v tom veku uz dokazovat mozu :)

maju peniaze, skusenosti a su este vo veku, kedy sa mlade zeny o nich zaujimaju.

mona7778

inak to fakt vacsine chlapom zasibava okolo 40tky maju tu krizu stredneho veku a potrebuju si dokazovat ze su este vacne mladi, hm neboj aj ked budes s milenkou dalsich 5rokov aj ta sa ti zunuje ako ta tvoja manzelka
praveze teraz co si ma clovek uz uzivat nieco co dosiahol s osobou ktora stala pri nom aj ked nic nemal rozbiehal firmu
tak si teraz najde mladu ktora pride na hotove

ozaj mam 22? som vysoka blond nechces ma? budem ta lubit

skorosenior

Podľa mňa milenku nemiluješ inak máš problém ako dočerta to zorganizovať tak aby si s ňou mohol žiť a pritom čo najmenej utrpel rozchodom finančne aj emocionálne ty aj tvoja doterajšia partnerka. Prepáč ale ak sa nevieš rozhodnúť nevieš čo je to láska.