Problematicke vyprazdnovanie

Príspevok v téme: Problematicke vyprazdnovanie
Luminkaaa113

Dobry den, mam 25 rokov a poslednu dobu trpim miernymi bolestami v pravom podbrusku, a dost mi napravo skvrka, podbrucho mam dost nafuknute, vetry mam za den sem tam ale mam taky pocit ze mi treba ale musim sa snazit pritlacit aby to slo zo mna von :-/ ... Stolicu mam tak kazdy druhy den ale tiez to nieje ziadna slava, nejde zo mna vela a musim sa snazit :-/ v tom pravom podbrusku ma este ako keby svrbi a mam v nom taky neprijemny pocit , niekedy ma svrbi konecnik a aj ma v nom zaboli :-/ tak isto aj niekedy ma zaboli aj v pupku :-/ bola som na sone celeho brucha, mala som vsetko ok aj z mocu a krvi :-/ nemate niekto prosim podobnu skusenost??:-/ donedavna som mala stolicu aj 2-3x za den ... Uzivala som mesiac a pol probiotika probiofix dakujem za kazdu radu .

drevo

Milá Luminka tie bolesti máš že nechodíš na stolicu treba zmeniť jedálný lístok jesť napr.musli ,ovsenne vločky piť veľa tekutín a uvidíš čí to prejde ak nie treba sa pýtať ku gastroentrologovy .

BoMboNik

Pre teba Fleur-de-lis

No predsa si to pozri na zdravapecen.sk máš to tam všetko,čo nevieš čítať? Je to čierny kmín,alebo černucha,nebuď pohodlný.

Zlato faraónov ho tiež volajú.Zbaví ťa problémov trávenia a vylučovania.Hlavne ti detoxikuje črevá od baktérií a rôznych príživníkoch. Zdravé črevá,dobrá imunita,dobrá imunita,nemusíš hltať to svinstvo,tú chémiu,čo ťa dá pod čiernu zem.

BoMboNik

Urobil som to a objednal ten čierny kmín a neskutočné ako to začalo zhurta fungovať. Dík prikryla,len si mi mohol poradiť, že to mám objednať na zdravej pečeni,nemusel so pátrať.

prikryla

Ak príroda tak čierny kmín,je na parazity a baktérie v črevách a naviac vyživuje telo,čistí krv a steny ciev.Ak ho budete užívať,za tri dni vaša nočná mora so stolicou je minulosťou.Uvidíte čo vaše črevá ukrývajú a pocit prázdnych čriev je ozaj krásny.Hlavne súčasne aj vyčistí steny čriev a tým sa zlepší imunitný systém.

LMarika

Svrbenie konecnika mohli zapricinit hlisty. Prakticky lekat ti predpise Vermox, staci si ho vypytat. Mal by pomoct.

LMarika

Pre istotu si daj urobit test na potravinove intolerancie a nevhodne potraviny zo stravy vyluc. Bezne vysetrenie u praktickeho lekara potravinove intolerancie neodhali. Odhali ich test na PI z odberu krvi. Mne to velmi pomohlo, konecne sa citimako zdravy clovek, len nesmiemjest gluten, mlieko, vajcia, kukuricu... Nezabudni na vysetrenie na laktozu.

mascha

dôležité je odstrániť príčinu,ktorá spôsobuje zápchu a ďalšie problémy,svrbenie konečníka,môžu byť hemoroidy,ale aj parazity,dobré by bolo spraviť očistu čriev a následne pečene