Ako to chodí u psychológa

Príspevok v téme: Ako to chodí u psychológa
Amy1990

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, ako to chodí u psychológa. Stačí jednoducho zavolať a dohodnúť si ,,sedenie,,? Alebo treba najprv zájsť obvodnému a ten mi dá výmenný lístok? Alebo ako to funguje?

Čím ďalej tým viac mám totižto pocit, že je toho na mňa priveľa a že sa nemám na koho obrátiť...a potrebovala by som sa ,,vyspovedať,, niekomu. Nakoľko nechcem zaťažovať svoje okolie a byt za tzv. chuderu (pretože ma vnímaniu ako stastnu,vyrovnanú,sikovnu a bla bla bla) ale nikto ani len netuší čo prežívam ,,vnútri,,.

Je to psychológa ako vo filme? Alebo to vyzerá rovnako ako u ktorého koľvek lekára na SR?

Matej

Dobrý deň zewa.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk

bradac

Ahoj,
najskor napisem odpoved na tvoju otazku. Nie nepotrebujes ziadny papier od obvodneho lekara pokial platby nechces riesit cez poistovnu, co predpokladam, ze asi nie kedze nechces aby o tom ktokolvek vedel (mala by si to ako zaznam v zdravotnej karte). Takze v tvojom pripade si kludne najdi niekoho, zavolaj prip. napis a objednaj sa...
A teraz iba mala rada v tvojom pripade podla toho co pises vyhladaj skor psychoterapeuta.

mirada

nikdy v zivote nepojdem k ziadnemu pstchologovi!len oebuju ludi svojou filosofiou a nemaju co robit a okrem toho zneuzivaju infornacieco lydoch.kolu nim som sijanovana uz rokt.takze ken poriadne in zaebat a nech nemaju pracu dizivotne.poriadne podka prefikana banda lydi na to skoklena abt ovladalu lydu priton sami so sebou malu dost problemov ced to bol dovod preco ju isku studovat.

awe13

Ahoj.netreba ti ziaden vymenny listok.ani k psychiatrovi,ani k psychologovi.len si vyhladaj psychologa,zaklop a objednaj sa.nikto o tom nebude vediet.ani obvodak.neboj.liecim sa u psychiatra aj psychologa.a psycholog je super napad,ked citis,ze ho potrebujes.Drzim palce :)

anonym...

k psychiatrovi na sto percent výmenný lístok netreba. Ale k psychológovi neviem.

Tak si myslím, že choď za psychiatrom, veď za to nič nedáš. Proste zober kartu poistenca a choď. Prinajhoršom ti povie, že choď k psychógovi. Ale podľa mňa ťa vypočuje a poradí.

Amy1990

presne tak Tulik... nechcem vešak svojej obvodnej ktorú mám od narodenia svoje problémy...aby ma vysmiali, že načo mi je alebo čo...
Lienocka-33 takže normálne si nájdem nejaku skusenu starsiu psychologicku a jednoducho zavolam a objednam sa???

Tulik

Ahoj, ja som u psychologa este nebola ale tiez by ma to velmi zaujimalo. Ked som bola u koznej lekarky tak ta mi povedala, ze vymenny listok netreba ku koznej a k psychiatrovi. Tak teraz neviem ci k psychologovi ano, ale zdalo by sa mi to cudne, ze by mal clovek svojmu obvodnemu vesat na nos navstevu psychologa.

[zruseny35]

Ahoj.Mne psychologa pridelili v čase ,ked mi diagnostikoali velmi ťažku chorobu-proste prišiel za mnou do izby v nemocnoci.
Neviem ako to je inak,ale vraj sa psycholog bežne platí (cca 10e za sedenie) Hlavne si najdi staršieho,po 40-tke.Mlady vela toho nevedia,len sa učia :/
Neboj sa toho :)