Ma divnu poziadavku a nahana mi tym strach

Príspevok v téme: Ma divnu poziadavku a nahana mi tym strach
norkaponorka

Zpoznala som na pokeci jedneho fajn muza. No fajn bol az doteraz. Vcera mi napisal taku divnu poziadavku ze ci by som mu neposlala svoju podpresenku a nohavicky pouzite. Vylakalo ma to lebo si piseme len asi dva a pol mesiaca a doteraz sme sa nestretli iba si piseme zatial. Vymenili sme si fotky a zdal sa byt celkom fajn, zabavny, vtipny, pekny aj ked nie velmi a zrazu chce odomna pouzite spodne pradlo? Ako take ze mam ho nosit aspon dva dni a potom mu ho zabalit a poslat na P.O. box schcranku. Vraj je to diskretne a nik sa o tom nedozvie. Lenze ja mam strach. Ako nechcem to ani urobit len co by vam baby napadlo ak by vam to nejaky muz napisal a ziadal to od vas. Napisala som mu ze nic take nehodlam urobit ale on ma o to stale ziada a este aj dnes mi napisal ked som bola pozriet na profil ze vie ze ho nesklamem a tesi sa velmi az mu ho poslem. A ze ked chcem tak aj on posle svoje boxerky ale az ked mu poslem ja prva. Ako mam si pisat s nim dalej alebo zabudnut. Pritom vyzeral byt v pohode a zrazu na mna vyjde s hentakou poziadavkou. Ako by ste vy zareagovali. On ma aspon na svojou profile uvedene ze 34 rokov a ja nieco pod 25. Myslim ze sa neda odbit ked uz nahodil taku temu. Vcera som mu napisala patkrat ze nie nieposlem a on mi dnes zase pisal ze sa tesi a vie ze poslem. Normalne mam strach dnes ist na pokec.

Matej

Dobrý deň kkaffik.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk

0vecka

podobn eponuky dostala imho aj kazda aspon trosku normalne vyzerajuca zenska ktora obcas zajde do nocnych podnikov...

inak tie moralne hodnoty ma pobavili ... o nieco nizsie jej tu nejaka pisala aby to urcite neposielala zadarmo :-D ...

Prezyvka055

Mimochodom moja znama sa prihlasi na pokec tak ma hned 2-3 ponuky na fajku ci sex alebo od nej niekto chce kupit pradlo... diskutuje sa tu ako keby to bolo nieco nove ci nezvycajne pritom je to bezna prax na pokeci.

ahink

010203...to nie je o moralnych hodnotach. Sexualita atd je rozdielna co sa tyka muzov a zien. Ja mam pochopenie pre vsetko mozne a som v tomto otvorena (okrem pedofilie). Zi a nechaj zit.

doubledog

pre zeny take nieco nie je cenne, keby chceli, mozu toho mat plno.
moralne hodnoty zien sa ukazuju, kde mozu ziskat nieco, co si cennia.

010203

no a čo myslíš doubledog prečo ženy na niečo také neletia? Lebo majú v sebe viac morálnych hodnôt ako muži.

buzola

Chlapci tak zalozte vlastnu stranku kde budete ponukat svoje obnosene pradlo, mozno sa najdu zeny feteisistky ktore ho radi od vas kupia aj si zarobite ked uz sme pritom.