Nepríjemne zapáchajúci výtok

Príspevok v téme: Nepríjemne zapáchajúci výtok
Didiana

Už dlhšiu dobu sa trápim so silne zapáchajúcim výtokom. Má belavú farbu a dostaví sa hneď po menštruácii. Používam celú radu intímnych mydiel, gélov a pod., no nič nezaberá. Problém je však v tom, že by som rada navštívila gynekológa, no momentálne nemám možnosť. Nevedeli by ste poradiť aspoň nejaké ,,domáce" liečivá, ktoré by mi ako tak pomohli dovtedy kým pôjdem na prehliadku?

adriiiii

Skus si urobit vyplach posvy rosalginom malo by sa ti ulavit.Kupis v lekarni,popripade si kup tablety do posvy canesten.Ak mas zapach bude to infekcia bakterialneho povodu treba zobrat vyter na kultivaciu.Skus celkovo posilnit imunitu probiotikami.Aj do posvy laktobacilky napr maldion.

hanka9

Cinska medicina uvadza, ze pamajoran obycajny libproject.hkbu.edu.hk je ucinny aj proti zenskym chorobam en.wikipedia.org
Preklad (podstatne):
Celá rastlina obsahuje stachyóza , éterický olej , vrátane tymol , carvacrol , geranyl acetátu a Cymen , apod Listy obsahujú Ursolová kyselinu .
Farmakológie s účinkami na antimicroorganism , hladkú svalovinu a imunitu .
Vlastnosti & Akcie sladké , horké , pohodový . Uvoľnenie vonkajšej syndróm , aktiváciu čchi - flow , zúčtovanie letné teplo a vyvolávajúce močenie .
Indikácie a použitie za studena a horúčka , úpal , plnosť hrudníka a brucha , bolesť brucha , hnačka a úplavica , žltačka , opuch , leukorrhea , oneskorený rast u detí v dôsledku podvýživy , osýpok , svrbenie kože , opuchy a anthracite bolesť , zranenia z pádov . Perorálne podanie : decocting , 3-9 gramov , megadose 15-30 gram , na pitie ako čaj . Externé aplikácie : zodpovedajúce množstvo , pripravený odvar na pranie alebo čerstvej hmoty sa rozotrie na aplikáciu .
Príklady 1. . Doprajte Leucorrhea : spoločná pamajorán , síry grundum 9g každý , decoct vo vode a prehĺtať .
2. . Liečbu nepravidelnej menštruácii : spoločnú pamajorán 9-15 g , decoct vo vode a prehĺtať .
3. . Liečbe a prevencii proti osýpkam : celá bylina spoločného oregana 15g , variť vo vode a piť ako čaj

mima

Milá Didiana môžem ti jednu vec poradiť, mala by si nosiť volné oblečenie žiadne rifle, potom by som ti chcela povedať že by si mala isť k obvodnému lekárovi či náhodov nemáš zvyšenú hladinu glukózy, lebo aj toto môže zapríčiniť tako výtoky ktoré si spomínala.Tu ti posielam recept na liečivý kúpeľ skús možno že ti pomôže: Naplň vaňu teplou vodou do výšky bedra a potom pridaj:
pol šálky soli ( toto množstvo zodpovedá prirodzenému obsahu soli v organizme),
pol šálky octu ( toto množstvo zaručí správne pH vody - 4,5).
Posaď sa s roztiahnutými kolenami do vane a zostaň v nej dovtedy, kým voda nevychladne. Po kúpeli sa ti určite uľaví.Potom mi daj vedieť ako ti to pomohlo.