Seriozna zoznamka na nete.....skúsenosti

Príspevok v téme: Seriozna zoznamka na nete.....skúsenosti
[zruseny35]

Mám osobnu skusenosť so "serioznou zoznamkou" cez internet (Partner na úrovni )
Pod tým "seriozna" a "naroky na partnera " :
-patria profily aj mužov ktorý pracujú ako murári alebo aj nezamestnaní muži
- alebo muži čo nehladaju vzťah ale "..."
- 2h vyplnovanie vlastneho profilu cez nejaku psychologicku analýzu
-človeku "vygenerujú " potencionálne podobného partnera cez vaáš vyplnený psychologický profil,ale ked si tam človek zadal " do 50km od miesta bydliska",prišlo mi kopec mužov až z opačneho konca republiky.
-registrácia zdarma je naozaj len registrácia.Fotky v profiloch sa prezerať nedaju ani odoslať správy nemožete,takže si človek musí zaplatiť "zakladnu taxu"=AKCIU cca 11e /3mesiace.Problem je,že to treba vyplatiť cez číslo platobnej karty-čiže sa to automaticky strhne-ale aj po tých troch mesiacoch !Ale už v plnej sume (už za 23e na mesiac).Nefunguje to ako na Pokeci-cca 1.9e za mesiac PLUSka,a ked čas vyprší ,už vám tie vyhody len vezmu ale nestrhavaju automaticky nadalej z kreditu .
Chcela som to dat zrušiť a zavolať im ,ale je tam kontakt len do Nemecka (nemecke číslo ) Zmluva je dlhá na 4 A,a asi mi chýbaju 3 tituly aby bola vobec zrozumitelná.
Už viac ako rok tam však nechodím,a vymazať profil sa nedá.Neustále mi vsak chodia od nich meily (ako spam) ,upozornenia aby som si dala do profilu fotku,a ako si do 3 mesiacov najdem partnera.
Ako sa toho zbaviť ? Pošlu na mna exekutora? -koli neutálemu strhavaniu z učtu som si dala vymeniť bankomatovu kartu (pre jej číslo,ktore tam treba pri "akci" /zaktivovaní profilu vpísať ).

Lenka2020

Ľudia prosím pomôžete aj mne? Nikdy som sa na nič také nedala a teraz taký odrb :(( na be2 mi chcú stiahnuť peniaze.. Vie mi niekto poslať inštrukcie ako vypovedať "zmluvu"?? Poslala som mail na zákaznícky servis, no neviem či sa mi niekto ozve a čakať ďalšie dni nemôžem.. Prosím prosím ozvite sa niekto.. Ďakujem..

sajsa

ak chcete zrusit BE2, alebo singles 50, treba napisat na zakaznicky servis a riadit sa presne ich instrukciami a potom to zrusite uplne v pohode, len citat a robit co tam pisu, stale odpisu aspon ja som mala to stastie

Dalko

Zdravím. Mam velky problem s zoznamkou Ba2. Prisiel mi mail ze nemam zaplatene clenstvo ktore sa automaticky predlzilo a teraz chcu odomna 61 eur a ze ak nezaplatim ze to daju exekútorovy. Neviem co mam robit prosim poradte...

Creater

Be2 Maximalne neseriozna zoznamka, davajte si pozor, nezaplatte ani cent, inac Vam budu stahovat z uctu automaticky obrovske sumy bez vasho suhlasu!!! Ak chcete zrusit uces pozaduju od Vas pisomne list alebo sken do mailu.. no aby oni vam nieco posielali pisomne to uz nie je potreba. be2.com NESERIOZNA ZOZNAMKA!! VELKY POZOR SI DAVAJTE!!

Creater

Maximalne neseriozna zoznamka, davajte si pozor, nezaplatte ani cent, inac Vam budu stahovat z uctu automaticky obrovske sumy bez vasho suhlasu!!! Ak chcete zrusit uces pozaduju od Vas pisomne list alebo sken do mailu.. no aby oni vam nieco posielali pisomne to uz nie je potreba. NESERIOZNA ZOZNAMKA!! VELKY POZOR SI DAVAJTE!!

Rocky062

Dobrý deň viete mi poradiť na aku adresu mám odoslať odstúpenie od zmluvy Be 2.sk falošná zoznamka?Popripade viete mi dat blizsie info kto snimi ma skusenosti?
Ďakujem