Som taka ako mam byt? Ci zle je dnes dobre?

Príspevok v téme: Som taka ako mam byt? Ci zle je dnes dobre?
kudykam

Prajem pekny neskory vecer.Po dalsich uvahach som sa rozhodla sem napisat.Zoziera ma moje nespokojne vnutro.Chcem zit stastne,usmievat sa radovat z malickosti.Kedysi som taka bola....nekonfliktna.Vzdy som sa snazila s ludmi vychadzat...od urciteho casu ako som robila v jednom kolektive ..ma zacali ludia ohovarat...tí ludia boli ada z kazdeho kutu a pohranicia nasej dediny...a ja mam pocit ,ze vsade kde som ma poznaju a poculi o mne kadiake veci...nie som hnusna,ani zakerna,neprajna...proste som bola osobou do ktorej si vzdy rypli...zhodili ma a pod.Neviem to zniest...taktiez moj byvali priatel ma podviedol,poznala som celu rodinu jeho,on to povedal o mne,a teraz ked aj niekoho stretnem tak co si o mne myslia,fakt zijem v malej dedine a okolo nas su male mestecka,pomaly sa stranim ludi.Ja co fakt som nemala problemy ,aj na skole bolo fajn...skorej som sa vzdy snazila pomoct ,a teraz neviem ani ako sa tvarit spravat,lebo dnes ta ludia odpisu hned len zpocutia...je to ako mor...siri sa...citim sa bezmocne.Mam priatela ktoreho velmi lubim ,ale pomaly ma to celu pohlcuje.Som znechutena tym ze ,ta ludia hned odsudzuju...mam chut odist prec kde su vsetci a byt na samote.Priatela milujem,ale ja uz nie som vobec sama sebou.To ako mi pulzuje sdrce ,trasu sa kolena...ked niekoho takeho vidim...kolko krat sa ti smeje do tvare...alebo si posepkavaju,skutocne som neublizila nejak strasne vedome nikomu,ale je to vsetko proti mne ...

majus1463

mozno si to len namyslas,ze ta naozaj ohovaraju..a nakoniec, vraviet si mozu,co chcu,ked vies ze nic take si nespravila,a keby aj,je to tvoja sukromna vec..vzdy si povedz,dobry kon ta nekopne :)

Deria

A zapamätaj si: ked prestanu o tebe uz hovorit, znamena, ze nie si uz zaujimava.:) A to tiez nie je dobre znamenie. Ach, casto je to len zavist, ked ta ohovaraju. Preto, kasli na to a venuj sa niecomu uzitocnemu.

miki24

Z toho si netreba nič robiť. A sú tu aj dobré návody. Záľuby sú určite v pohode a navyše ty si môžeš vybrať, s ktorými sa chceš stretávať a naopak, ktorých ani na očí vidieť. Sú aj ľudia, čo klebety nevnimajú a ani si ich nevšimajú.

Maila44559

Neviem preco ludia v dnesnej dobe zacali zit na ukor inych a podla predstav inych. Pre boha dievca, zobud sa! To ze ta ludia ohovaraju je ich hlupost, neviem preco ta take veci trapia, ti ludia ti nedaju najest, nedaju ti strechu nad hlavou, nebudu s tebou vychovavat deti atd- kasli na to. Zi tak, aby si bola stastna sama so sebou, najdi si zaujmy ktore ta budu naplnat a budes sa citit stastna. Stastie zacina a zalezi iba od teba. Ludia su neprajni, zavistlivi a najma v dnesnom svete unudeni, nemaju sa o kom rozpravat tak sa rozpravaju o inych, bohuzial ;), netreba to pocuvat a ani si to vsimat. Kazdy pochopi, ze byt clovekom ktory robi nestastnych inych ludi, sa v zivote vyplati a ostane nakoniec sam ;)....Zacni sa venovat sama sebe, aby si nemala cas na taketo hluposti :))