Intímny problém

Príspevok v téme: Intímny problém
tutitu11

Dobrý den,
prosím o radu. Som v 4. mesiaci tehotenstva a už nejaký čas mám velký spoločenský problém. Občas sa mi stáva, že mám na nohavičkách 2-3vlhké fliačky, možno od moču, ale neviem o tom, že by mi niečo unikalo. Stále som si myslela, že to majú takto všetky ženy, že to nie je problém. Preto ked idem do spoločnosti, tak často nosím intímku, kvoli svojmu sebavedomiu, aby mi sa nič nepredvídané nestalo. Lenže posledných pár krát, čo som bola vonku mimo domu niekoľko hodín mám niekde za intímkou vlhký flak, niekde kde končí pošva a pomaly začíná konečník. Je tak vlhký, že to preniká až na nohavice, a je to vidieť. Nechápem, čo by tam zo mňa mohlo vytekat. Ja o ničom neviem až do doby, čo si niekde dojdem na záchod. Som z toho zúfalá. Už som tak zúfalá, že zbieram odvahu povedat to svojmu gynekologovi. Predtým v prvom tehu som podobný problém nemala. Nestretli ste sa s tým?

tutitu11

Tak som dnes bola na gynde v poradni a nakoniec som sa mu o tom zmienila, lebo ma to trápi natolko, že si s tým sama neviem rady. Pan doktor ale povedal, že bud je to nejaký výtok z pošvy pri zápale, čož zistí podla vzatého steru za pár dní, alebo mám v tehu únik moče (s čím som nesúhlasila, že si o tom fakt nie som vedomá), a ku konečníku len dodal, že tam by to muselo být hnedé, akože stolica, čož tiež nie je. Tak som zvedavá na výsledky, v každom prípade, stalo sa mi to len 3x a mimo domu, čož si neviem vysvetlit, ale keďže momentálne ma celý spodok, a mám to také napuchnuté, tak čakám že to bude nejaký zápal, ktorý sa mi za pár dní prelieči. Dal mi na to zatial mastičku na vonkajšie použitie a ostatné nasadí po výsledkoch. Díky za rady.

redka

naozaj sa nie je preco hanbit... ked mas iny zdravotny problem tiez otalas predtym ako zajdes k lekarovi? gyndos je tu na to aby riesil aj taketo veci... nema ti to preco byt trapne... treba najskor zistit ci ide o moc alebo o vytok z posvy... treba zistit ci nemas nejaky zapal, aj ked to by si mala asi aj ine priznaky... ak je to vytok, urobi ti vyter a zisti sa, ci je to nejako nebezpecne pre teba ci pre dieta... neboj sa... od toho su tu lekari a vysetrovacie metody aby zistili o co ide...