Vypadávanie vlasov

palec69

S najväčšou pravdepodobnosťou problém nebude v prípravkoch na vlasy, ale môže to byť psychika, strava, stav vnútorných orgánom. Na to ti odporúčam navštíviť špecialistu na fytoterapiu v tradičnej čínskej medicíne a naturopata. Ak máš záujem, pošlem ti kontakt.

tanja11

Z olejov, ak mate na mysli nejaky zabal, tak urcite kokosovy alebo olivovy a moj oblubeny na vlasy je ricinovy. treba skusit. ricinovy je hutnejsi a nanasa sa na vlhke vlasy, nechajte cca. 20 min zabalene vo folii a uteraku a potom sup dole jemnym samponom. este pripomeniem, ze vypadane vlasy vam nevrati ale urcite posilni a ozdraví a zabrani aby vam dalsie vypadavali.

tanja11

Vlasom pomaha vyrovnany prijem mastnych kyselin omega 3 a omega 6, čize ryby napr. losos je vyborny ale napriklad aj treska a urcite orechy a avokado.

AlterEgo05

zuzi74 - Ano, dieta, spis anorexie. A ted, kdyz uz i chci nabrat, nejde to :( Kazdopadne, dekuji za seznam, takove avokado nebo orechy miluji, to pujde :)

majus1463

doplnte zinok,selen,pyridoxin a kupte si sampon plus vodu s chininom,uzivam tri tyzdne,a super vysledok,vlasy mi prestali padat,rastu rychlejsie,su hebkejsie,..vazne po vsetkych drahych pripravkoch konecne nieco cenovo dostupne a ucinne..tiez som nasla tip na tychto forach,tak posuvam dalej.odporucam hlavne vodicku forte,nie slabsiu..najdete na milva.sk

zuzi74

AlterEgo05 a preco hladujes? Snad nie nejaka dieta?
Pre vlasy su vyborne ryby, napr. losos, dalej brokolica, spenat, fazula, avokado, vajcia, olivy, z orechov mandle, vlasske orechy a taktiez vnutorne uzivanie tekvicoveho alebo konopneho oleja, ktore su ucinne tak ako na zdravu vlasovu pokozku tak aj nechty.

knaja

Mne pomohol po chirurgickom zákroku vo vlasoch kvôli tukovej hrčke, kde som mala voľné miesto, šampón Plantur39. Narástli mi tam husté vlasy a kaderníčka tvrdila, že v mieste jazvy tam vlasy nebudú a predsa narástli. Kofeín v šampóne stimuluje rast.

blacklady

ja pouzivam forcapil vodicku,sampon a tiez uzivam kapsule, da sa to kupit v lekarni ako komplet balenie alebo jednotlivo.. malo by to posilnit vlasy, zabranit vypadavaniu a tiez podporit rast..kapsuele su na tri mesiace ,zatial berem mesiac a mam pocit ze to zabera, vlasy mi tak uz nepadaju..tiez je ale dolezita strava

AlterEgo05

Ted jsem nepochopila, jestli chces, aby ti po tem pripravku vypadavaly nebo ne :o) Ale ne, delam si srandu, promin.
Ja bych vas zas rada poprosila o nejake rady ohledne potravin, co bych mela jist, aby mi prestaly vypadavat vlasy, protoze hladovanim mi zeslably :(