Muži, aké ženy sa vám fyzicky vôbec nepáčia?

Príspevok v téme: Muži, aké ženy sa vám fyzicky vôbec nepáčia?
limpopo

Keď je tu už táto téma v podaní žena - muž, tak som sa rozhodol spraviť podobnú tému aj v podaní muž-žena, teda aké ženy sa mužom nepáčia ? A tiež sa prosím, zamerajte čisto na fyzické aspekty u žien t.j. nie povahu atď. A ženy neberte túto tému, ako keby som vám ja chcel niečo \"vracať\", ale čisto len ako taký malý prieskum :)
Takže za mňa, nepáčia sa mi vysoké ženy nad cca 180 cm (aj keď sú výnimky), práve naopak, páčia sa mi malinké ženy menšieho vzrastu, max tak vysoké ako som ja (cca 173cm), nepáči sa mi keď má žena pehy, veľa pehov, a znamienok, nesymetrickú tvár, mužské črty tváre, hrubé obočie, krátke vlasy (aj keď existuje jedna výnimka), tiež sa mi nepáčia obézne ženy (menšia nadváha môže byť, sám mám priateľku s nadváhou, ale v rámci normy, aby bolo za čo chytiť :)) ale hlavne vychudnuté ženy, až anorektičky. A tiež nemám rád zanedbané ženy, ktoré akosi omrzel život, aa nemám rád rôzne extravagantné farby vlasov typu zelená, modrá, ružová. A tiež tetovanie a milión naušníc a piercingov.

De

Normalna baba bez nejakych anomalii ktora posobi dostatocne zensky je asi zaklad.

Neviem co na tom treba tolko rozoberat, anomalie a extremy sa nepacia asi nikomu.

To kvoli comu si robis tento prieskum ?

0vecka

vela make upu dlhe nechty akoze par mm moze byt ale viac ako pol centaka je uz vela ... vyska nieje dolezita... nie moc chude radsej o par kg naviac ako menej...
a nepacia sa mi plne ktore nemaju prsia

wreck

vyrazne tucne, vyrazne chude, vyholene, s umelymi kozickami, perami alebo cimkolvek inym (okrem veci zdravotnej povahy), hrube nohy s prevahou tuku, piercing, tetovanie, vyrazna celulitida, na pohlad 'rozkysnute' nespevnene telo, medzera medzi prednymi zubami, nadmerne pouzivanie mejkapu.

mohutne antikoncepcnou sa zena stava aj hlasitym grganim (ano, moze to byt zdravotny problem), vypalovanim zobacika a naslednym celotelovym smradom z cigariet a smradom z chlastu, ale aj nikdy neustavajucim stebotanim.

Hrac

Nepaci sa mi: blond vlasy, akykolvek makeup (pokial nie je udalost, ktora to vyzaduje), prilis opalena pokozka, akakolvek plasticka operacia na tele (zo zdravotnych dovodov nepocitam, to je jasne), velke tetovania ruk, chrbta a pod., piercing v pupku, na tvari a intimnych partiach.

Paci sa mi: hnede/cierne vlasy, vyska 165-180cm, vaha primerana k vyske 55-70kg, pehy na tvari a chrbte, prsia B...

maglajz

Mne sa nepacia tie s 1cm vrstvou pudru na tvari, nacierno namalovanymi mihalnicami a hnusne umelo prefarbenymi vlasmi, takze clovek vlastne ani nevie s kym sa naozaj rozprava. A takych je velmi vela.

sweater*

lahsie mi pride napisat co sa mi paci, co ide mimo toho ide aj mimo moj zaujem :). su to zeny nizsie, chude, s priemernym/mensim obvodom hrudniku, ak nebodaj este chodi cvicit/robi daky sport, teda nema svaly take tvarohove ale je pevna to je uplne super. farba vlasov/oci nezalezi, ale fandim hustej kuceravej hrive, kludne pehata... v tvari pekna jasne, a nech ma tu iskru v ociach a furt vysmiata. mam rad ak je na jej tvary daka nedokonalost, odstavajuce usi trebars, vacsia medzera medzi zubami... nieco na ten sposob :D. a fakt nemam rad tie tuctovky, vecne oblecene podla najnovsich trendov, dokonale upravene 24/7. radsej daku otetovanu rebelku... povahove crty si sa nepytal takze nic, len podotknem ze je to super dolezite tez :)