Rozisli sme sa - neviem sa s tym vyrovnat - nechce sa mi zit

Príspevok v téme: Rozisli sme sa - neviem sa s tym vyrovnat - nechce sa mi zit
Lilli **

Neviem co robit..s priatelom sme boli spolu 6 mesiacov a vsetko bolo super, nijake problemy sme nemali..avsak pre mna to bol moj prvy vztah a dost som sa nanho naviazala..jedneho dna som urobila jednu vec, nieco co nastrbilo nas vztah, nebolo to nic strasne ale jeho vztah sa akoby ku mne zmenil, sam povedal ze stym nevie nic urobit ..ale naozaj nic vazne, len sa uz medzi nami cosi nastrbilo a potom sme sa o tyzden rozisli..pre mna to bol sok, lebo predtym vsetko bolo ok..tak to bolo nejaky cas, ja som bola na dne, no onedlho mi napisal aby sme to skusili znova, ze mam ma rad a chcel by..no bolo to divne ked sme sa dali dokopy, ja som sa zase len bala ze ako to bude, on sa tiez cudne citil..tak sme si dali este cas na rozmyslenie a nakoniec sme sa horko-tazko rozisli..to vsetko sa udialo asi v priebehu mesiaca.. je to dost neuplny popis, a neuvediem konkretne veci, no podstatne je ze uz to je naozaj koniec, a uz nemam ziadnu nadej..v podtstae sme sa rozisli lebo ja som bola ovela viac naviazana nanho ako on na mna, proste ten rozdiel bol citelny..ale ja teraz neviem co dalej, nechce sa mi zit, neviem nanho ani v zlom mysliet, ved mi nic zle nikdy neurobil, len to proste uz neslo dalej..stale si vycitam, ze som to nemala urobit, tu vec..no co s tym? musim sa pohnutm ale neviem, s nim mi bolo uzasne, neviem si predtsavit ze vsetkemu je koniec, je to sialena bolest..

Deria

Skoda, ze nechces prezradit, co ho tak od teba odradilo. Ale mozne to je, ze si sa ho drzala ako kliest a to berie chlapovi priestor dychat, tuzit a milovat. A ano, prva laska je a zostane vzdy prvou, krasnou, no po rozchode je to velmi bolestive a snad kazdy si tym uz presiel. Ale raz budes iste stastna s inym, aj ked si to teraz nevies predstavit, tak to v zivote chodi.

Lilli **

urcite nikoho ineho nema..on je inac super chlapik, ved preto ma to mrzi, v zivote mi napr. v nicom neklamal..
ale jednoducho to co bolo mezi nami sa uz stratilo, pokazilo a neviem si predstavit ako by sa to dalo este napravit

ano ma ma rad, ale co s tym? prosto citil z mojej strany tlak, ja som si ho sama odohnala, to je na tom ten paradox...

Natalie- to ma mrzi..ale tak to sa mi nechce verit ze hned ma uz niekoho ineho a je zalubeny, to je uplne cudne..ak je to tak, tak nanho kasli, nestoji ti zato..

dakujem vam :)

Sokky

Vschop sa a život ide ďalej. Všetci si tým prejdeme. Si teraz silnejšia a dáš si na to v ďaľšom vzťahu pozor. Na svete je X chlapov takže si máš kde vybrať. Chápem, že na neho teraz budeš často myslieť. Ale choď von s kamarátmi/kamarátkami a bavte si mysli na iné veci. Prípadne koľko máš rokov? Nemysli na to že nemôžeš kvôli jednej osobe žiť. Mysli na to, že koľký si prajú aby si žila naďalej. Nebol predsa jediný na svete :). Držím palce

Natalie

som na tom PRESNE tak isto lenze po dva a pol rocnom vztahu... rozisli sme sa definitivne pred dvomi mesiacmi...horko tazko som znasala ked mi povedal ze uz ma nemiluje..ale neviete si predstavit ten zachvat ked mi dnes povedal ze ma babu a ze ju miluje... popritom este pred dvoma tyzdnami sme boli spolu bozkaval ma a staral sa o mna... ale vedela som ze je do niekoho zalubeny..no zeny to vycitia...kym nema inu babu nic nie je stratene :)

dddddd92

aj mne sa stalo niečo podobné a mám z toho nenormalne depresie, nemožem jesť, spať nič cítim sa doslova stratená ... neviem ako by som ti mala pomôcť, ale možno na začiatok ti pomôže že niesi sama kto ma tieto pocity