LUBRIKACNY GEL

polarka

v podstate neide iba o gel ale o lubrikant ako taky. moze byt vo forme oleja, masti, gelu. vo vseobecnosti sa traduje ze najlepsi je na baze silikonu (len su drahsie), ale kazdemu vyhovuje nieco ine. relativne lacny a kvalitny je gel na baze vody. na rozdiel od silikonu sa dobre umyva.

mka

Rada by som vedela kde sa dajú kúpiť tieto gely,aké druhy sú v ponuke a ktorý je najlepší, keďže mám narušenú mikroflóru oo častých mykóz

mojko

lubrikacny gel je nahrada na zvlhcenie posvi ked je velmy sucha a nedokaze si vytvvorit prirodzene vlhke prostredie a to zeny vo vysokom veku ked stracaju hormony ktore su zodpovedne za prirodzene prostredie. Normalne zvlcene prostredie chrani aj pred infekciamy a tak aj vytvara prirodzene prostredi pre dobre bakterie ktore tam ziju a chrania sliznicu.Pri ochoreniach sliznice a to niektorych ako je nedostatocne zvlhcovanie sa moze pouzit aj pri pohlavnom stiku. Dostatocne mnozstvo zabranuje aj prechodu spermii a aj niektorych infekcii. Po pouziti nasledne na to nabytok vyjde von.