Priatelky iba cez pokec, facebook, skype - v zivote som nemal frajerku

Príspevok v téme: Priatelky iba cez pokec, facebook, skype - v zivote som nemal frajerku
Alllex

Ahojte som slobodny aj sympaticky a myslim ze zaujimavy chalan moj problem spociva v tom ze neviem si najst priatelku chcem celkom obycajne zaujimave dievca s ktorym by som si rozumel vekovo od 18 do 38 rokov ja mam 25 neviem ani ako oslovit nejaku zenu ani o com sa zhovarat zas je aj problem v tom co sa zenam nepaci na muzoch?co sa zenam paci na muzoch?damy aki muzi sa Vam pacia a zas naopak aki sa Vam nepacia?

ostrienoža

Ty mas 25 a chces aj 38rocnu? Neprehanas trosku?
Ak chces nejaku tak musi nieco preto aj ty urobit a nesediet na riti a cakat. Musis byt aktivnejsi ako baba, musis byt podnikavy, aktivny a zaujimavy pre nu. Nebat sa oslovit a vabit.

Rocketman

Zene treba nieco ponuknut a byt pre nu zaujimavy a pritazlivy.
Ked si nudny ťuťko co sedi vo volnom case len doma za pocitacom, nemas ziadne zazitky, malo si videl, pocestoval, nevenujes sa niecomu zaujimavemu ( nemyslim pocitace alebo šach), nesportujes....tak mas naozaj MALU sancu si najst babu. Respektive nejaku aj najdes, ale bude to baba typu "aby som nejaku zenu aj ja mal", takze s takou vnutorne spokojny nebudes....

Rada je jednoducha: Zacni na sebe makat a zmen svoj zivotny styl, lebo evidentne zatial to ziadne ovocie neprinieslo! A vsetko pride.

5.5 elsa

Allex,hlavne neseď za pc a choď von medzi ľudí,tam si nájdeš najlepšie priateľku,hlavne si hľadaj v tvojom veku nezdá sa ti nejaká 38-ročná pre teba pristará,keďže máš 25 rokov?ak sa ti nejaká páči kľudne ju oslov,usmej sa na ňu,pozvi ju niekam,hlavne niečo rozprávaj ženy nemajú radi nudných mužov:)

embryo

Slobodna: sklamanie je znacne... o deleni emocii do nejakych vymyslenych skatul som nemal potuchy, wiki mi nasepkala, ze som mal vybrat zo skatulky zakladnych emocii "ocakavanie" a "prekvapenie", strach je vzdy len dosledok...

vlastnim mnohe pamiatky absencie strachu, ktore su toho dokazom :-)

Slobodna

Musím ťa sklamať embryo. Emócie sa delia na základné a vyššie. Základné emócie sú evolučne staršie a medzi ne patrí aj strach. Zvedavosť je vyššou emóciou a skôr by som ju radila medzi vlastnosti ako emócie. A ako vieš, že dieťa, ktoré sa narodí nemá z ničoho strach? :)

embryo

Slobodna: pekna myslienka, ktora nedava zmysel... staci si zobrat cerstvo narodene dieta, ma z niecoho strach? strach z nepoznaneho?

minimalne zvedavost bude o dekadu starsia :-)

Slobodna

Minule som pocula jednu peknu myslienku: Najstarsou emociu je strach. Ludia maju najvacsi strach z nepoznaneho. Ako si sa naucil bikovat? Urcite sa ti to nepodarilo na prvykrat a velakrat si spadol ale skusal si to znovu a znovu az kym si sa to nenaucil. Tak je to so vsetkym v zivote. Ak sa dokazes bavit so zenami na nete, urcite to dokazes aj v skutocnosti. Dobrou volbou je mat kamaratky a nic velke od toho neocakavat.

kafe

úplne najstrašnejšie je, ak chlap dáva takéto debilné otázky a neni sám sebou, nevie byť sám sebou, podceňuje sa, je neistý ťuťko... To je fakt že des. Trochu som si rýpla, prepáč.
Pozri, nauč sa najprv so ženami normálne nezáväzne baviť tak, aby si bol v pohode a sám sebou. Nie v kŕči. Aby si sa trochu oťukal. Rozprávaj sa o tom, čo ťa zaujíma a ak nevieš čo povedať, môžeš byť aj ticho, nikto ťa nezabije kvôli tomu. Uvoľni sa a začni si život vychutnávať.
Môžeš sa prihlásiť na kurz salsy, budeš si môcť vyberať s ktorou kočkou (alebo i staršou mačičkou) chceš tancovať a viem, že kvôli nedostatku chlapov tí pokročilejší robia partnerov i začiatočníčkam - to je mrte a mrte príležitostí na zoznámenie, prípadne trénovanie sa v spoločenskej konverzácii. Zabiješ tým veľa múch jednou ranou - tým že sa naučíš viesť ženu pri tanci, možno zmužnieš i tak nejak celkovo a viac nebudeš trasorítka. Chlap má byť pevný, sebaistý, slušný, vedomý si svojich kvalít... takýto chlap ani nemusí nič robiť a ženy sa okolo neho točia. Proste sa nauč byť SÁM SEBOU, bav sa a všetko pôjde tak nejak samo.. alebo aspoň mohlo by ísť :) veľa zdaru.