Naco su dobre vztahy?

Príspevok v téme: Naco su dobre vztahy?
frappe

Nechapem naco su vztahy ked vzdy niekto miluje viac a druhy menej a po case zisti ze ten co miluje menej nemiluje vobec a vzdy ostane jeden nestastný ten ktory naozaj miluje. Naco su take vztahy ked neustale hladame dalej napr. na pokeci a vzdy sa najde niekto lepsi ako nas partner a potom sa nam vztahy rozpadaju. Mam zle skusenosti kazdy moj vztah pokazil pokec kedze tam moje priatelky neustale vysedavali viem ako to na pokeci chodi zenam pise velke mnozstvo chlapov a to im imponuje napise fesak a este k tomu bohaty s autom a motorkou taky co rozbije aj vztah ktory mal trvat navzdy naco to je dobre to tu bude vzdy a vztahy pojdu dole vodou prestal som verit zenam nechapem ich stale. To je take tazke byt verny? ja som s tym nikdy problem nemal, ked mam priatelku nemam potrebu chodit na pokec, nemam potrebu chodit za inimi zenami nemam potrebu dalej hladat naco to je dobre? To sa mame vsetci do nekonecna podvadzat k tomu to speje. Zeny si nemaju problem najst desiatky kamaratov na pokeci a kazdy vie ake to su kamaratstva - povrchne. Tymto pozdravujem vsetky zeny zavisle na pokeci co sa tam nechaju od rana do noci ojebavat a na svojich partnerov zacnu kaslat lebo na pokeci si pisu s dokonalejsou iluziou a partner moze nervy stratit alebo sa na to vybodne tak take vztahy su o com ? Mnne to pripada ze roztrhavaju vrecia s neverami a zeny klamu jedno cez druhe jak im to vyhovuje a mi chlapi sa nestacime cudovat ze nam partnerky zrazu ochladly v citoch k nam. A kde je pes zakopany? vzdy som na to prisiel, bol za tym pokec a chlap na sieti. A zena sa ani za boha neprizna to jej treba ten tablet alebo mobil vytrhnut z ruky co by ho chranila zubami nechtami a tak si precitat ale to by chlapa potom porazilo kolko klamstiev by sa dozvedel odhalil by flirty posielanie erotickych fotiek dohadovanie stretkoch sodoma gomora v archive RP a my chlapi si myslime ze jaku mame vernu zensku. Take pokecove maniacky treba kopnut do riti lebo to je zavislost a choroba dnesnej dobi.

MultiLevel

Frappe strasne zovseobecnujes...Evidentne mas niekolko zlych skusenosti a ty ich teraz "hadzes" na vsetky zeny. Prepac, ale nikto ti nemoze za to, ake zeny si mal. Mozes si za to len ty sam.
Kolko rokov mas ty a kolko mali tie tvoje "pokecove divy"? Lebo neviem si predstavit, ze by dospela zena, so spokojnym vztahom travila svoj volny cas na dakej stupidnej socialnej sieti a nechavala sa "opijat rozkom" od nejakeho bohateho chlapceka s autickom....Zrejme si ich nespoznal na turistike v lese, alebo kdesi v skole na prednaske, ze jo :)
Moja rada znie - vyberaj si doslednejsie dievcata, s ktorymi ides do vztahu. Ludia velmi rychlo "preskakuju" fazu priatelstva a okamzite chcu ist do vztahu, bez toho aby s clovekom, o ktoreho maju zaujem prezili co i len trosku casu. Dve-tri posedenia v kaviarni, jedna prechadzka a ide sa do vztahu, tak to velmi casto byva. Preto az najblizsie nadviazes s nejakou kontakt, najlepsie s takou, ktoru neobjavis na pokeci a s ktorou prezijes vela chvil ako kamarat. Nehrn sa okamzite do vztahu....dajte si sancu spoznat sa.

lekno09

no,presne si to napisal,ako to je,lebo aj u nas je to presne také iste. :(
mozem robit co len chcem,muž je od rana na pokeci,aj na fb.
a ja s tym nič nenarobím,aj keby som chcela,ak sa hnevame je aj do polnoci,aj dlhšie.

Nina.

Ak sú vzťahy podľa teba na nič - tak máš na to plné právo. A proste teda vzťah nemaj a hotovo. Na čo tieto výlevy? Keď ti každý vzťah stroskotal tak asi bude chyba aj na tvojej strane. Si úplne zdeptaný, nevyrovnaný, zdevastovaný, obviňuješ všetky ženy na svete a nevieš sa pozrieť na seba a sebakriticky uznať, že asi aj ty si robil dosť chýb, ľutuješ sa - toto nie je správanie hodné silného dospelého chlapa, takže nečakaj, že si nájdeš úžasnú, vyrovnanú a rozumnú priateľku, ktorá nebude mať potrebu vypisovať si na pokeci a byť ti neverná,- keď ty sám nie si vyrovnaný.

Dadula56

Prepac, ale toto je taky vylev...asi fakt hodny len toho Pokecu.
Najdi si normalnu zenu, ktora ma aj realne zaluby, nie iba sediet na pokeci a lestit si tam ego, ze jej nadrazni zufalci pisu.
A zaujimalo, kde si take klenoty zenskeho rodu spoznal?Priamo na pokeci?

kafe

a prečo si vyberáš ťavy? Normálna ženská ťa nezaujíma? Sa potom nediv.

Prečo opakuješ stále tie isté chyby? Ak si sa popálil na ženských, čo vysedávajú na pokeci, automaticky si mal okamžite seknúť s kočkou, ktorá tam často chodí. Či potrebuješ čakať, kým to prerastie do nevery? Za ťavou ti smutno nemusí byť, proste sa pohni ďalej a ujasni si ČO CHCEŠ. Aké vlastnosti, záujmy má mať tvoja vysnívaná baba? Verných žien je viac ako verných chlapov, si cenný "kus". Tak nestrácaj čas s trubkami a konečne si vyber nejakú normálnu, čo svoj čas trávi aktívne, nie furt na nete.

[zruseny35]

Načo su vzťahy? Prečo to riešiš takto všeobecne na všetkých ? Ked nechceš nikoho lubiť a planovať si s niekým buducnosť,rodinu,tak kludne všetko zaves na klinec a "užívaj si " pokila sa ti bude dariť,a si ešte k svetu..Koli tvojím predstávam o svojom živote ,nemusíš všetkým malovat na čierno aký otrasný je svet lasky-len preto aby si ty nemal vyčitky,že chceš ostať single "stary mladenec " .My ti to nemusíme odsuhasiť,si predsa svojprávny :)