Ako teraz dalej v živote?

Príspevok v téme: Ako teraz dalej v živote?
ninka1111

ahojte napísala som sem pretože mám veľmi ťažké obdobie v živote a chcem počuť vaše názory nato ako ste sa vyrovnali s podobnymi situaciami mam 25 rokov doteraz som mala super zivot. mam pracu ktora ma bavi dokoncila som si skolu a mala som krásny vztah a super rodinu. od zaciatku roka sa ale vsetko zmenilo :( mamine diagnostiokovali nevyliecitelnu chorobu na liekoch a injekciach bude do konca zivota otec nás krátko nato opustil nasiel si frajerku.. a moj krasny 4 rocny vztah s priatelom sa rozpadol.. zamiloval sa do inej zeny a odisiel mi zo zivota.. niekedy neviem ako dalej..museli sme sa prestahovat do mensieho bytu mamina aj ja nastastie pracujeme ale vladne u nas zo vsetkeho velmi smutna atmosfera.. naozaj neviem kde na tomto svete je spravodlivost..ona taka skvela dobra a prajna osoba a takato tazka diagnoza+este to ze otec v takej situacii odide :( neviem uz sa bojim aj tesit zo zivota lebo za vsetkym hladam uz len negativne veci.. ako ste sa vyrovnavali s podobnymi situaciami v zivote? dakujem za vsetky rady

sweater*

Viem ze teraz to tak urcite necitis a nevidis ale su to prave taketo zivotne situacie ktore dokazu ludi posilnit, ukazu im coho vsetkeho su schopny. Sama uvidis, ze ked vsetko toto zle prehrmi budes mentalne schopnejsia. Tak vela stastia a hlavu hore. Vobec nic v zivote netrva vecne

kafe

život netreba brať tak strašne vážne. Čo sa stalo, stalo sa, vysmúť sa, poďakuj otcovi za krásne detstvo, priateľovi za pekný vzťah a ide sa ďalej. Pre inšpiráciu:
virality.cz
a môj obľúbený:
www.youtube.com
Pozri, môžeš sa uzavrieť do seba a nadávať na celý svet, byť zatrpknutá, ustráchaná, smutná ženská alebo sa pozrieť na milión ďalších vecí vo svojom živote, ktoré MÁŠ a môžeš sa z nich TEŠIŤ. Máš pocit, že je nespravodlivé ako krásne ste si žili 25 rokov? Menila by si s niekym z horeuvedených videí? Hlavu hore a usmej sa. Máš na to každý deň minimálne jeden dôvod. S úsmevom je všetko krajšie :) daj si čokoládu, zabehaj si, kúpte si mačiatko.. zvolajte kámošky na babský večer (nemusíte sa nikomu ďalšiemu prispôsobovať, ste dve fajn baby, čo sú tu jedna pre druhú), chodievajte veľa do prírody.. a až príde čas, kedy tú bolesť zo seba pustíte preč, aj tá veľmi smutná atmosféra sa vytratí a bude vám doma veľmi fajn. Veľa síl prajem.

[zruseny35]

Ahoj.Mate predsa jedna druhu ,treba asi ste tu boli pre seba.Je to zlá zmena,ale treba to vedieť prijať,nieje to koniec sveta.Byvanie sa prisposobuje človeku ,nie mi bývaniu a hlavné je že mate kde bývať.Mamka predsa vládze robiť,a ty mas dobru prácu-každá má kde ten smutok a nešťastny rozchod zahánať.Keby ste ostali doma, bolo by to už ťažke na psychiku...
Ak by ste tie rozchody nezvládali,vzdy su tu psychologovia,posunu vas vpred, aby ste nemali do buducna problem opäť mať vzťah.Ak nie, skuste si hladat koníčky, v spoločnosti ludí,aby vám bolo v živote príjemnejšie.Nech nieje váš život len o práci.

amarka8

Pripájam sa k Mariolle, treba zdvihnúť hlavu a ísť ďalej, lebo život máme len jeden, si ešte mladučká a v živote ťa určite čakajú ešte pekné veci. To s maminkou mi je ľúto, ale stáva sa, a že vás otec opustil, no to mi nie je vôbec divné, lebo niektorí muži nezvládajú vážne životné situácie a radšej zbabelo zdupkajú.

mariolla

Ahoj! Myslim, ze kazdy mal v zivote blbe obdobie. Viem, ze je toho na teba moc, ale nesmies sa tomu dlhodobo poddavat, nic sa tym nevyriesi a bude ti len horsie. Mrzi ma, co sa ti stalo, ale asi to tak malo byt a pre nieco sa to deje. S maminkou je mi luto, ale skuste sa spolu cez to preniest, hladat v kazdom dni nieco pozitivne. Najdi si cas na seba, chod s kamoskami na kavu, vyrozpravaj sa, zacvic si, vybi to zo seba, joga, medituj - pomoze ti to najst trocha vnutornej rovnovahy. A ked to pride na teba, vyrev sa. Bude lepsie, ver v to! Chlap, hm, nebol to ten pravy....pride..lepsi, urcite :)) Prajem Ti vsetko dobre a vela sil, urcite to zvladnes :)