Nadstandartne vztahy jeho ex a jeho rodiny

Príspevok v téme: Nadstandartne vztahy jeho ex a jeho rodiny
janka_86cw

Ahojte,
mam priatela uz cca dva roky, on je z dediny, ja z mesta, byvame spolu v mojom meste. Problem je ten, ze jeho byvala, ktora zije v jeho dedine, je velka kamaratka s jeho rodinou, s jeho mamou su ako mama a dcera, chodia k sebe na kavy, stretavaju sa..takisto velmi dobre vychadza aj s jeho sestrou..Ja ich poznam, ked ideme k nim na navstevu, celkom spolu vychadzame,(aspon naoko) ale tym, ze nie som odtial, tak sa nestretavame tak casto a nemam sancu s nimi vybudovat taky vztah. Je mi to neprijemne aj tam chodit ked viem ze mozno pred chvilou tam bola ona ale nemozem s tym nic urobit. Mam pocit, ze jeho rodina by bola ovela radsej, keby sa dal znova dokopy s nou, kedze spolu tak vychadzaju, a nechcem ani vediet, ako ma ohovaraju na tych svojich stretnutiach, vsak co rozobera vacsinou matka - svoje deti a ich partnerky. Ma niekto z vas podobny problem? ako ste to vyriesili? vdaka.

kafe

janka, tvoj príspevok o 19:38. Dajme tomu, že je ex mrška mazaná a o niečo jej ide. VIDÍŠ reakciu tvojho priateľa? "Odpisuje jej odmerane" ja myslím, že ste sa už o nej asi aj bavili, tak vieš, čo si o nej tvoj priateľ myslí. A neni blb, on vie lepšie čo je zač a prečo s ňou neni. Možno mu jej správanie lezie na nervy, sama píšeš, že domov chodí minimálne (čo je normálne, chce si žiť po svojom), tak skús priateľovi viac veriť. Neexistuje rodina, ktorá by primäla slobodného chlapa dať sa dokopy s mizernou ženskou (s ktorou už bol!), keď má po boku niečo LEPŠIE!! Toto si prosím ťa uvedom. Ex sa môže aj rozliať na kolomaž a nepomôže jej to, proste chlapec MÁ TEBA a SVOJ ROZUM. Boduješ a vyhrávaš nad ex niekoľkonásobne, tak sa vykašli na jej kamarátenie sa so svokrou a segrou - ak jej skutočne ide o to, získať späť tvojho chlapa, PREHRÁVA. Tak nech sa vytešuje aspoň odrobinkami.
Môžeš dať spraviť pekné fotky vás dvoch v objatí, ako sa bozkávate, vyrehotaný od ucha k uchu, zarámovať to a podarovať svokre. Normálny pekný darček, ktorý ak ex uvidí (a má bočné umysly), tak nech ju aj rozpučí od zlosti. A ak je normálna, poteší sa, akí ste krásny pár.

janka_86cw

(ups, teraz vidim preklep v mojom poslednom prispevku "v kontakte s mojim priatelom, nie s mojim ex samozrejme)

lucia, vidim, ze este niekto ma podobny problem, dakujem za nazor. Ja tymto zenam skratka neverim, neverim v uprimny zaujem o jeho rodinu.. neviem, mna by ani nenapadlo montovat sa do zivota mojho byvaleho takymto sposobom, ma tiez priatelku a uz z ucty k nej nevyvolavam jeho sestre ani nic podobne...proste nie je to voci tej novej fer. ale kiezby boli vsetky byvalky tak ako my, vsak:)
tiez neviem, ako by sa to dalo riesit, tiez mam pocit, ze je neustale v nasich zivotoch a dost mi to vadi..asi sa to ani neda riesit (okrem rozchodu, ale to nechcem), ale potrebovala som sa asi postazovat..

lucia8887

Ja tomu uplne rozumiem, presne viem ako sa citis, ja totiz zazivam daco podobne. Moj partner je tiez z dediny, ja z mesta, byvame v meste. jeho ex stale dobre vychadza z jeho rodinou-najma sestrou a bratom, a uplne citim ze to robi medzi mnou a nimi barieru. myslim si ze ma maju radi,ale kedze JU poznaju dlhsie je im blizsia a je im aj vacsia kamoska. Mne to vadi najviac v tom, ze necitim sa s partnerovou rodinou prijemne, dokonca si musim davat pozor co kedy poviem ,lebo vzdy je tu sanca ze sa to dostane cez sestru priamo k EX, co teda urcite nechcem. Ex je mazana vsetkymi mastami, tiez sa viackrat pokusala skontaktovat s partnerom-smsky, tiez daco banalne potrebovala ,,pomoct,, s PC. ale partner to odignoroval a odvtedy nepise.ale tiez mam pocit ze je sucastou nasich zivotov a nasho vztahu. je to proste pre mna neriesitelny problem, lebo ja predsa nemozem a ani nechcem niekomu diktovat(jeho rodine) a rozkazovat s kym sa moze bavit a s kym nie.

janka_86cw

Dakujem vam za vase podnetne komentare:) Kafik mas pravdu v tom, ze to je ziarlivost, ale mne to proste pride divne, trochu o nej mam nejake informacie a myslim, ze to robi preto, aby bola stale v nejakom kontakte aj s mojim ex. sem tam mu napise pod uplne trapnymi zamienkami, ze nerozumie nejakemu programu v pocitaci a pod., a pritom to by zvladlo aj male decko..on jej odpisuje odmerane, ale proste stale citim, ze sa potrebuje nejak pripominat..ci uz jemu, alebo aspon cez jeho rodinu..a myslim si preto, ze by jeho rodina bola radsej, aby chodil s nou, lebo teraz domov chodi minimalne a keby ju mal tam, tak by tam chodil castejsie (co mu casto vycitaju, ze chodi malo)

dalsi

janka_86cw:

no a teraz povedz - akyze to mas problem ????

Pretoze z toho, co pises, ziadny problem nemas... Len si ho vymyslas.

KAFIK to vystihla do bodky presne.

kafe

Janka, pre boha, čo ti vadí?? Ty bývaš s priateľom v meste. To chceš diktovať jeho mame a sestre s kým sa môžu stretávať, koho môžu mať radi a s kým si môžu rozumieť?? Ako, preber sa! To, čo si tu opísala je obyčajná žiarlivosť a komplexy. Že niekto druhý si lepšie rozumie so svokrou a priateľovou segrou. Nestačí ti, že si prvá pre priateľa, potrebuješ aby si svokra rozumela najlepšie LEN s tebou a s nikým iným? To nedokážeš prežiť, že ex je jednoducho fajn baba? Ano, JE. Ale tvoj priateľ ju aj napriek tomu nechce. Vybral si teba. Keby chcel ex, nesedí tebe pri zadku.

Tvoje pocity, ktoré máš (že by chceli radšej ju za frajerku)... veď používaj trochu mozog! Oni sa s ňou bavia aj keď už viac neni priateľka ich syna a brata a majú to úplne v prdeli že, brácho ma už inú. Čo by sa pre NICH zmenilo, keby bola zrazu ona priateľkou?? Nič. To len tvoje komplexy spôsobujú to, ako sa cítiš. Reálne pre to nemáš jediný dôvod, svokra aj segra sa k tebe (predpokladám) správajú pekne. Ináč by si to sem asi NApísala. To, že ťa ohovárajú, je len tvoje sprosté domýšľanie. Vymýšľaš si hlúposti a TY OHOVÁRAŠ ICH a pritom im nemáš čo vyčítať. Zamysli sa trochu nad sebou, lebo to čo si tu vypotila je des. Uvoľni sa, uvedom si, že máš fajn chlapa, pekný vzťah, ty sama za niečo asi stojíš, tak si to priznaj, do riti a nevymýšľaj kraviny nedomýšľaj si hlúposti o druhých ľuďoch.
Majú ťa radi, prečo si to nechceš priznať? Si iná ako ex a oni sú radi, že syn/brácho je šťastný s tebou. Alebo neni? Aj keď ťa majú radi, to neznamená, že sa prestanú baviť s ex, tebe to fakt nemá prečo vadiť, oni si žijú vo svojom dome a do svojho súkromia si môžu púšťať koho chcú. Rozumieš? Nedivím sa, ak nie. Podľa komentárov podo mnou som asi divná ja, že to vidím úplne ale úplne inak.

[zruseny35]

janka_86cw....tak takejto bývalke ,hovorím svina.To ako načo k nim chodí? Chce rodinu poblazniť?
Zila som na dedine ,tam su sprote ženy,nič takeho ako zdvorilost alebo "byt dáma v správnej v chvíli " ani neexistuje.Hlavne ,že sa "lístok vo vetre pohol "lebo dedinčanky z tohto existujú.
Vieš toto nezáleží na tebe,ale na NOM-tvojom partnerovi.Dáva ti dostatočne najavo lasku ?Cítiš sa s ním šťastná a že ťa naozaj chce?Lebo ak nie, je to flegmatik,ktorý presne na takuto ženu čaká (akou je jeho ex).
Sama zistíš ako to môže byť,ked si vieš odpovedať.

sweater*

JAke rady podomnou :D :D. Vobec nemusi mat rozum jak dedincan. Ak je tvoj chalan v pohodicke a byvalu vobec neriesi, tak sa netrap ani ty. Co natom ze sa stretava s jeho rodinou? Dedina je ina,ludia su tam iny. Ty si s chlapom ne jeho rodinou, co si oni myslia ti moze byt fuk, teda v pripade ze je to jemu tiez