Tehotenstvo

Príspevok v téme: Tehotenstvo
jano44

Prosím vás aká je pravdepodobnosť že je žena tehotná keď sme sa najprv trochu hrali spravila ma ústami potom chvilu oddych medzitým som bol aj 2x na WC a neskor sme mali aj sex mal som kondom a do nej som sa nespravil.
Možno sú to uz pre vas trapne otazky ale som v tomto len zaciatocnik tak sa chcem len uistit :).

Matej

Dobrý deň sewie.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk

Doplňte aj váš registrovaný nick.

Ďakujem

anjelik *

Janko, otázky vôbec nie sú trápne a sú hodné zamyslenia sa a následne aj odpovede. :o)
Takže postupne. Trochu ste sa hrali. No pokiaľ ste sa hrali na ocka a na mamičku, áno, je možné, že došlo k otehotneniu. Záleží na tom, nakoľko ste sa do hry ponorili, veľakrát od predstavy je len krok k jej následnému zviditeľneniu.
Priateľka ťa urobila ústami. Ak došlo k prehltnutiu ejakulátu, áno, je tu vysoká pravdepodobnosť, že došlo k otehotneniu. Ako isto vieš, spermie majú chvostíky, ktoré im slúžia na plávanie a pohyb v tekutom prostredí. Žalúdočná kyselina je tekutina ako každá iná a pre prefíkanú spermiu, čo sa vyzná, nie je problém nájsť oslabenú stenu žalúdka, preraziť ju a odtiaľ to je k vajcovodom cobydup.
2x si bol na wc. V prípade, že si ako 99% chlapov nezdvihol dosku a očúral ju, respektíve tam skončili nejaké tie záverečné kvapky, a partnerka to stihla prisadnúť, opäť gratulujem, malý Janíčko už má minimálne 4 bunky. Pretože, zatiaľ, čo ste vy dvaja oddychovali, oddychovali aj tvoje spermie a pripravovali sa na záťah, brilantne sa ukrývajúc v záhyboch predkožky, rozcvičovali sa, aby dobehli, kam treba. Nezabúdaj, že aj ty si raz bol najrýchlejšou spermiou. :o)
Kondóm rozhodne neslúži ako prostriedok na zabránenie počatia, ako sa bežne popisuje, slúži iba na to, aby ti penis nezachladol vo vlhkom prostredí ženskej vagíny. To vie už aj malé dieťa, že vlhkosť nie je nič, telu, a veru ani penisu, prospešné.
Že si sa do nej nespravil opäť neznamená istotu neotehotnenia. Život si cestu nájde. Veľakrát by ale bolo dobré, aby smeroval svoje kroky tam, kde sa skrýva žriedlo všetkého poznania a to sú, napr. aj knihy. O zázraku počatia trebárs. Alebo aj do takej budovy, kde je nápis Gynekologická ambulancia a tam sa dá počkať a priamo sa uja alebo tety lekárky spýtať, že ako sa robia deti. A ako nie. :o) To len aby si si bol istý.