Chcem ho

Príspevok v téme: Chcem ho
Šišôčka

Ahojte ..strašne moc sa mi páči jeden chalan hrá hokej .. Teda aj ja hrám hokej za ženy ale to je nepodstatne ..napísala som mu ako prvá .. On hneď odpíssl a ďalej sa naša konverzácia nevyvinula : ahoj :) ahoj ako sa maš ?? Fajn ... Čo mam robiť keď si s ním chcem ďalej písať ??

qq48

Uz mu viac nepis. Z toho co ti pise to vyzera ze naozaj nema zaujem. Ked sa bude s tebou chciet spoznat, ozve sa sam. A ak ho stretavas na hokeji, mozes sa s nim dat do reci tam a uvidis ako to pojde. Ale cez net to nechaj tak, nevtieraj sa zbytocne.

5.5 elsa

no neviem mne keby niekto odpovedal fajn,tak by som to pochopila:)ukončil konverzáciu a nemal záujem ďalej komunikovať,ja tam iný dôvod nevidím,odpis z jeho strany.....

5.5 elsa

nevtierať sa mu,on asi že nemá záujem?hm mám taký pocit s toho čo píšeš,možno ak ho necháš tak sa ozve sám,prehoď s ním pár slov na tom hokeji,ale nevtieraj sa mu ak bude vhodná príležitosť,nemá nejakú frajerku?

qq48

odpisal ti iba "fajn" :D ? podla mna ak by mal aspon ako-taky zaujem pisat si, mohol sa ta spytat minimalne na to iste. Alebo sa hanbi. Tak mu napis odkial ho poznas a ci mu nevadi, ze si mu napisala, ci ho tym neotravujes. Ja to tak vzdy riesim, proste narovinu bez nejakych omacok, a tak viem ci ma zmysel pisat alebo nie, ale to sa same dost odrazi na tom ako reaguje druha strana a ci sa tiez viac rozpisuje ci nie. Mozes sa ho pytat co robil, ako travi vikend, skola, volny cas, ake ma hobby (okrem hokeja)..ale ak ti bude odpovedat dvomi slovami bez nejakeho vacsieho zaujmu a teba sa nebude na nic pytat tak kasli na to a viac sa uz prva neozyvaj.