Potrebujem zmenu

Príspevok v téme: Potrebujem zmenu
Elle1005

Mám 23 rokov, študujem na VŠ Mám pocit že môj život je posledné roky stále rovnaký, nudný a neviem to nijak zmeniť.
Po strednej škole som si dala rok pauzu, pár mesiacov som pracovala, mala som priateľa, cítila som sa spokojná.
Rozhodla som sa však že budem ďalej študovať, išla som na VŠ. Ocitla som sa v novom meste, spoznávala som nových ľudí, iný život. Po nejak čase sme sa s priateľom rozišli ale vďaka ľuďom ktorých som v tom čase mala okolo seba som to celkom zvládala.
Momentálne som vo štvrtok ročníku, už ma čakajú len 3 semestre ale z tej školy som už úplne znechutená. Okrem toho ma trápi aj to že už su to skoro 4 roky čo som bez priateľa, a mám pocit že posledné roky ani nestretávam nových ľudí.
Zdá sa mi že všetci okolo mňa sa menia, zariaďujú si svoje životy - bývalé spolužiačky sa vydávajú, zasnubujú a plánujú svadby, osamostatňujú sa, jeden môj bývalý priateľ sa oženil a má už aj krásnu dcérku, ďalší sa zasnúbil, kamarátky s ktorými som niekedy chodila vonku, na párty a tak tiež už majú priateľov a iné záujmy.
Len ja mám pocit že posledné 3 roky som na tom stále rovnako - škola, sem tam nejaká brigáda ak to popri škole stíham, víkendy trávim doma s rodičmi a mladšími sestrami - nič zaujímavé, nič nové.

Cítim a viem že potrebujem v živote niečo zmeniť, no nejak sa už dlho neviem pohnúť z jedného miesta.

sweater*

z tvojeho prispevku sa mi zda ze po com tuzis je vztah, zasnuby, manzelstvo a decka. stretavaj sa co najviac s novymi ludmi, chod na vsetky mozne akcie a niekoho urcite stretnes