Ktore elektronicke cigarety su naj?

Príspevok v téme: Ktore elektronicke cigarety su naj?
Abbyran

Dobry den. Prosim, poradte mi, ktore cigarety mam kupit fajciarovi, ktory vyfajci cca 20 cigariet denne. Nevadi mi investovat aj viac, no nech to zase nieje prilis vela. Hlavne sa bojim, ze kupit nejake za 30 eur, a bude to smejd, a potom zistim, ze za 10 maju niekde lepsie.
Vselikde vidim tie stanky, no neviem, ci to tam nieje predrazene. Poradi mi niekto s ktorymi ma najlepsie skusenosti, aby aj ta napln bola priblizne taka, ako normalna cigareta, aby to dotycny aj pouzival (bohuzial v byte :(

Dakujem. (vidim napriklad v stankoch kourimezdrave, atd, ale neviem, ci niekde niesu lepsie. Tie superlacne nechcem kupovat, co vidim v kauflande za par eur.)
Cielom ani tak nieje odvykat (aj ked to by bolo pekne), ide hlavne o to, aby to pouzival, aby nefajcil v byte a aj usetril. Ze vraj sa da s tym usetrit aj 80 eur mesacne, ked dovtedy fajcil krabicku denne. Dakujem.

Pavolp

Dobrý deň, ja som prešiel na elektronickú cigaretu alebo lepšie povedané inhalátor tiež, šiel som si ju kúpiť s manželkou. Poskúšal som niečo priamo v obchode, Nie niekde v stánku alebo tak.Dôležitý moment vidím to že ja som sa tak rozhodol a chcem niečo spraviť.nechcem prestat ale vyše troch eur každý deň tiež už nie som ochotný platit. Funguje to hneď a zvykol som si na túto novotu za pár dní. Za mňa odporúčam. Na začiatok som zainvestoval 58e cigareta plus naplne a žhaviče. Mesačne mám výdavok do 30e. Náplne kupujem neochutené plus arómy.oplatí sa.