Liečivé kamene

Príspevok v téme: Liečivé kamene
KristiánK87

ahoj, chcel sa Vás spýtať, že čo sú rôzne liečivé kamene, tak ono to aj vážne pomáhajú alebo je to len taký biznis?

mám chorobu Epidermolysis Bullosa, a mám anémiu, vždy chodím na infúzie, na doplnenie hemoglobínu, a čítal som o kamenoch Granát Almandin že podporujú vstrebávanie železa z ciev atď, tak či sú tie kamienky vážne liečivé?

za odpovede vopred dakujem

Lady Ivet

zruseny35 samo, že to každý poriadny masér vie, pri každej procedúre sú písané kontraindikácie a som toho názoru, že tie liečivé kamienky majú niečo do seba :)

[zruseny35]

Lady Kvet..chronický chorý ludia(tí čo beru lieky denne) sa nesmu davat masirovať,možu si uskodiť.To kazdý poriadny maser vie.

Lady Ivet

či je to len biznis ťažko povedať, ale napr. taká masáž lávovými kameňmi patrí medzi vyhľadávané terapie pre celkovú relaxáciu a regeneráciu organizmu. masáž sa vykonáva pomocou špeciálnych masážnych hmatov a teplých lávových kameňov.

Kombinácia tepla, dotykov a nahriatych lávových kameňov sa stáva pre klienta nezabudnuteľným zážitkom. Lávové kamene sú čadičovo – vulkanického pôvodu. Majú mimoriadne silnú energetickú vibráciu. Prenos tepla a jeho energie zlepšuje prenos kyslíka, stimuluje a detoxikuje organizmus, okysličuje tkanivá a má pozitívny efekt na krvný a lymfatický systém. vrelo odporúčam ... :-)

[zruseny35]

Jeden liečivý "kamienok " ti poradím .Po rozrezaní vyzera presne ako ten granat almandin.Jesť 3x týždenne 1-2 surové cvikle.Do týždna mas po anemii a krv "ako lusk".
Kamienky su len pozitívne vibrácie,ale neliečia.Je to skor na naladenie a na to ,čomu chceš uveriť .Tým ,že vdaka tomu kamienku neustále na to dobre (po)myslíš :)