Tehotensky test ukaze vzdy spravne?

Príspevok v téme: Tehotensky test ukaze vzdy spravne?
Prosimradu

Dobry den
Prosim vas, tehotensky test ukaze vzdy spravne? Pretoze sa bojim ze by som mohla byt tehu,ale nemam byt ako lebo s partnerom mame sex s kondomom a kontrolujeme sa a nema ako dojst k otehotneniu len ja som hrozne stresujuca povaha ze z nicoho urobim take haloo ze az. Ale preto sa pytam ci vzdy ukaze spravne lebo este mam aj priznaky cysty na vaječníku. Bolesť v panve, obvykle na strane, kde je prítomná cysta. Bolesť je ostrá a taká proste neviem..divná. Niekedy to boli ako keby mala prist menstruacia (preto sa bojim aj toho tehu).Nepravidelná menštruácia - pred dvomi mesiacmi o dva tyzdne skor, minuly mesiac o tyzden skor no a teraz cakam a za tri dni by mala prist (modlim sa).
Dalej bolesť v panve po pohlavnom styku..nezvracám ani nič,ale od pondelka som chora a ležim v posteli, ale to je ten virus..len ma bolelo v krku,niekedy zaludok zabolel ani chut jest ziadna no a hlava sa mi tocila o 106. Dnes som v poriadku len ta hlava sem tam a čierno pred očami mavam. sestra vcera vracala takze virus dajaky. A potom bolesti v oblasti vagíny, výtok,pocit tlaku a nafúknutia v bruchu..no a ze ci ta cysta nemoze sposobit aj meskanie menstruacie,aby som nestresovala keby nahodou neprisla..moze? Alebo ci to neovplyvní nejako ten tehu test, ked si ho spravím. Iba tolko k tomu. Prosím vas o rady,velmi pekne dakujem vopred. Pekny zvysok dna:)

Ivka 1

Presne tak ako píše odpovedám, mal by to riešiť gynekológ - formou odborných vyšetrení - vaginálne sono, laparoskopia... Tie bolesti v oblasti pánvy môžu mať gynekologicko - urologický pôvod, môže to byť aj od krížovej časti chrbtice.
Dávaj pozor na stres , dokáže odbúrať dennú zásobu horčíka a ak ho nedoplníš môžeš mať z toho zdravotné ťažkosti ako sú točenie hlavy,zvracanie, hnačky, tŕpnutie končatín , jazyka , pier ... Ak máš stresujúcu situáciu, snaž sa doplniť hladiny horčíka v organizme, prípadne ho užívaj preventívne. Stres môže spôsobiť aj meškanie menštruácie.

Prosimradu

Sú tomu 3 týždne. Vtedy ukáže, či je ešte skoro? Nie nepraskol ani nič podobné to len ja stale stresujem. Hej musim ist co najskor aby nebolo potom uz neskoro. Dakujem pekne.

odpovedam

Cysty mozu sposobovat aj neplodnost, takze ries to radsej so svojim gynekologom, duplom, ked pises o problemoch, boelstiach i vytoku. Tehotensky test nemusi vzdy ukazat spravny vysledok. Hlavne, ak si ho robis prilis skoro po moznom otehotneni. Ak mate kondom a nikdy nepraskol, tak si nemala ako otehotniet.