Je tam ešte možnosť?

Príspevok v téme: Je tam ešte možnosť?
Maián

Ahojte, potrebujem poradiť od niekoho, kto s tým má skúsenosti.
Pred dva a pol mesiacmi som sa rozišiel so svojou bývalou. Nemôžem povedať, že sme mali ideálny vzťah, ale ľúbili sme sa. Veľmi. Viem, že aj ona. Boli sme spolu 5 rokov. Nevedel som si predstaviť život bez nej. Ale nie vždy som bol ten najlepší priateľ, stalo sa, že som ju občas zanedbával. Ale vždy som ju chcel chrániť.
A potom mi povedali, že som ochorel a dali mi 4 mesiace života. Nikomu som nič nepovedal a rozišiel som sa s ňou, lebo som si myslel, že správa o tom, že bude so mnou ámen ju pochová a lepšie bude ak si bude myslieť, že tam bol iný dôvod a lepšie sa cez to prenesie. Niesla to veľmi ťažko. Ja tiež.
A dostal som sa z toho a doktori ani nevedia ako. Po dvoch mesiacoch som ju kontaktoval a všetko jej povedal. Rovno na rovinu. Mrzelo ma, že som ju od seba odstrčil a nepovedal jej to. No ona sa ku mne správala už chladno. Nereaguje na moje pokusy o kontaktovanie. A dozvedel som sa, že pár týždňov po tom, ako sme sa rozišli, si začala s jej kolegom, ktorý je zo zahraničia.
Už naozaj neviem, čo robiť. Jediné, čo ma držalo v nemocnici, boli myšlienky na ňu. No teraz nevládzem vôbec ani jesť ani chodiť ani spať.
Chýba mi neskutočne a položil by som za ňu život.
Ale nevie, či ešte bude mať záujem. Neviem, či sa mám snažiť. Chcel by som, ale pomaly to vyzerá, ako keby som ju otravoval.
Viete poradiť, ako sa zachovať a čo robiť ďalej?

kafe

z lásky k nej si sa s ňou rozišiel aby ju to nebolelo, keď zomreš. Tak teraz sa s rovnakou láskou teš z jej šťastia s iným.

daniuska

no a mozno ona ta az tak strasne nemilovala, ako si namyslas, ked par tyzdnov po rozchode uz sa cmulkala s kolegom....podla mna si sa prepocital :D

Slobodna

Ked velka laska zomiera, hnusne to boli. Clovek aby sa netrapil sam, ju v sebe zabije, jednoducho preto aby prezil. Chlad je teda prirodzeny. To je ten paradox zivota, ze sa zbavime niecoho pre vyssie dobro a nakoniec to cele vypali inak. Neviem, ci sa vrati. Teraz len musis cakat, ci si uvedomi, ze ta chce alebo nie. Nedoveroval si jej natolko aby si sa jej zveril a spolu ste to prekonali. Odstrcil si ju, nemozes cakat, ze sa ti vrhne do narucia. Zariadila sa.