Brunetky / blondíny?

Príspevok v téme: Brunetky / blondíny?
patrickk

čaute, chcel by som sa len spýtať na váš názor. páčia sa vám viac blondíny alebo brunetky ? viem že určite nejde o farbu vlasov, ale proste je to len taká otázka, čo sa vám viac páči. mne osobne sa niekedy páčili blondinky, ale všetky ktoré som mal boli také falošné, trápne, namyslené ... všetky. neviem, možno som mal len ja šťastie na také :D ale teraz mám už dlhodobý vzťah s brunetkou a musím povedať že je to ovela lepšia žena ako tie blondinky. nevravím, že je to kôly tej farbe vlasov, možno to fakt bola len náhoda. :D ale čo vas viac priťahuje, alebo celkovo, čo si myslíte o blond/brunet ?

baribala

ako blondíny tak aj brunetky či čiernovlasé sú rôznych pováh a dokážu byť medzi nimi anjelici ale aj pekne hnusné mrchy. Ja dôraz kladiem na pohľad v očiach. Stačí sa mi pozrieť dáme do očí a podľa oči viem aká je to povaha a duša. Oči prezradia o človeku aký je. Pretože poznám brunety blondíny ryšavky aj čiernovlasé a sú medzi nimi všelijaké ženy. Jedno je pravda že na blond sa dávajú farbiť ženy často kvôli sivejúcim vlasom a tomu aby medzi ľuďmi vynikli a muži si ich viac a skôr všimli ak im ide o sex a hľadanie partnera.

fasirka

Ja to napisem z opacneho uhla pohladu, ako zenska.
Povodne som stredne hneda, pricom oci mam modre. Za roky co si farbim vlasy som uz vyskusala kade co, asi ako tu pisal niekto predo mnou, snazila som sa najst svoju osobnost, nevedela som, co mi sedi. Az teraz som prisla na to, co je to, co mi sedi najviac a to sa odzrkadluje od okolia. Skutocne nechcem prehanat, ale odkedy mam tmavofialove kontaktne sosovky a farbim sa na cierno, uz asi dva roky, odvtedy dostavam neskutocne mnozstvo komplimentov. Pokozku mam svetlu a preto si myslim, ze cierna mi ide najviac. A aj okoliu, teda muzom, sa pacim viac, akoked som bola blond alebo medena. Takze si myslim, ze vo vseobecnosti idu muzi skor na tmavsie, lebo blondiny maju akosi zafixovane ako tupane. AJ ked, vynimka potvrdzuje pravidlo, ze ano? :)

rachell

ahojte ja mam skusenost,, chlapi chcu len tmavovlase,, vychudnute a skarede,, bohuzial prec je ra zien typu M. Monroe,, S. Stone,,atd

Evushka

Som síce žena, ale zapojím sa pre vysvetlenie. Som blondínka, aj keď pôvodom brunetka. Farbu som si vybrala preto, lebo mi nesedela moja pôvodná farba vlasov, necítila som sa v nej dobre, nebola som to ja, moja osobnosť. Nie, nemyslím teraz, že som chcela blond kvôli pipenkovskej povahe, to sú práveže predsudky. Nejde o to, či si vyberáte blond či brunetky ale aký typ ženy a podľa toho sa popálite. Všimla som si, že chlapi viac inklinujú k jednému typu ženy, s určitým vyžarovaním a potom povedia, aká bola dotyčná zlatokopka, k...a a pod. Nakoľko som žena, pohybujem sa medzi ženami asi viac než medzi mužmi, čo je pre ženy prirodzené. Všímam si aké tie ženy sú a zatiaľ môžem potvrdiť, že z ich reakcií pri debatách o chlapoch, boli najhoršie brunetky, aj čiernovlásky. Ale hlavne hnedovlásky využívajú to, ako si o nich myslíte, že veď ony nič, ony sú dobré, nevinné, slušné, nasadia svoj výraz a vy im padnete k nohám. A vážne si všímam, že moji známi a kamoši idú presne po takých, pritom tá žena nimi skryto manipuluje. Potom, ako nič v zlom, ale musím sa smiať, že či sú niektoré chlapi vážne takí naivní... Blondínky majú skôr tendenciu správať sa nezávislo, aj preto kričia tou farbou vlasov, aby dali najavo, že sú ako vietor. A ryšavky ešte tým duplom.

Každopádne, je to viac o tom, čo vyžarujú, než o tom aké majú vlasy. A keď si spomeniem na niektorých kamošov, že po akých energických typoch išli, ani sa im nečudujem, že dopadli ako dopadli. Z tých žien priamo sršalo, že nemajú nič dobré za ľubom, no oni ako keby boli slepí.

Laurenko

Ja mám napríklad neskutočnú slabosť pre ryšavky s miernymi pehami na tvári ale tak určite si partnerku nevyberám podľa farby vlasov môže byť akokoľvek pekná ale ked otvorí ústa tak príťažlivosť sa hned stratí také sú dobré len na jedno :)

Marek34

Nechcem sa zastavat blondin aj tak mi zato nestoja ale ja mam zle skusenosti prave aj s tmavovlaskami. A najma tie ciernohavranimi vlasmi ci uz prirodzenymi alebo umelo farbernymi. Podla mna su povahovo najlepsie brunetky. Podla farby vlasom sa da charakterizovat povaha. Ciernovlase chcu posobit tajomne a pritazlivo ale su to vypocitave zenske. Idu aj cez mrtvoly, hraju sa na neviniatka ale maju svoju pravu tvar pevne pod kontrolou. Blondiny su tiez vypocitave, prefikane a radi na seba upozornuju. Cervenovlase som nemal moznost este osobne spoznat. Brunety su vsak ok.
Ja hlasujem za brunety. Ale ked je baba ku*va tak je aj keby bola holohlava. Staci si pozriet ako sa na internete odhlaluju jedna za druhou cici rici.

pajtasom

podla mna farba vlasov nie je rozhodujuca ale typ tvare.ak ja preferujem nejaky typ tvate tak je mi jedno ci je blind alebo tmavy ale preferujem tmavovlasych ludi.blondiny su mi odporne nesympaticke zle pocity ma spajaju s nimi.ale vzdyvod povahy nositela to zavisi.ak je niekto prijemny tak aj najhorsi obal opeknie a prerazi.vlasy oddelene a nic oddelene sa neda pozerat ale ako na celok.ak je niekto velmi prijemny tak prerazi aj s nie najlepsim obalom.mne su blondiny vrcholne nesympaticke a nikdy som ani blindiny kamaratky nemala vzdy boli tmavovlase.

5.5 elsa

to je asi vec vkusu nie?aj keď ja osobne som za brunetky teda hnedovlasé či čierne :)rovnako uprednostňujem mužov hnedovlasých či čiernovlasých, blond sa mi tiež neosvedčili :D :D :D sú falošní blond a modré oči :D možno to platí aj o ženách neviem to už musia posúdiť muži:)