Psychicke tyranie zeny

Príspevok v téme: Psychicke tyranie zeny
Martina.

Mam priatela vyse dvoch rokov je medzi nami devetrocny rozdiel a v poslednej dobe sa to uz vystupnovalo tak ze proste stale je na mna doslova urazeny zazera pomne,nervaci a toto robi aj ked sme niekde na verejnosti,par krat ked sme sa pohadali a chcela som ist od neho domov tak ma vobec nepustil stale do mna sacal a pod. Ked sa trapim kvoli tomu ako sa ku mne sprava a placem tak ma len vysmeje ze co zase revem,proste poviem mu nech sa porozpravame o tom a on mi vzdy len odpovie ze keby mam rozum tak sa aj povyprava. Dobre aj na monej strane je chyba ked ho casto klamem pretoze nechcem aby zase po mne ziapal a urazal ma. Zakazuje mi priatelky a casto aj rodinu... To ze ma ma rad alebo ze ma miluje mi ani niako neprejavi ale ked mam sviatok dostanem nieco. Ked chce sex tak ma uz velmi miluje a je mily a ked je potom alebo to odmietnem je zase taky isty ignorant ako predtym. Co mam robit? Mam sa snim rozist, alebo to prebrat? Vazne som uz nestastna.

LMarika

Poloz si otazku, ci.by si bola stastnejsia sama bez partnera, alebo s nim. A jedno by ti malo byt jasne: ON SA NIKDY NEZMENI K LEPSIEMU, IBA AK K HORSIEMU!!! Takze ak nechces chlapa, ktory sa takto sprava, ale chces mileho, laskaveho, citliveho a romantickeho, tak v tom pripade sa musis s tymto rozist a vstupit do vztahu s niekym inym. Jedneho dna si tajne zbal kufre a zmizni od neho prec, vrat sa k rodicom, ak mozes, uc sa nemcinu a zmizni do Rakuska opatrovat. Ked to zvladli 60-rocne stare zeny, tak ty, mlada, by si to nezvladla? Tak na to by som sa pozrela! Budes financne nezavisla, nezavisla od kohokolvek, budes byvat v podnajme a sama, ale aspon budes mat svaty pokoj a ten svaty pokoj je na nezaplatenie, to mi ver! Mozno mas nizke sebavedomie, ked maju muzi tendenciu ta.sikanovat, co by naznacovalo, ze ani u rodicov nebudes mat na ruziach ustlane, mozno ta.budu kritizovat za to, ze sa ti rozpadol vztah a namiesto toho, aby ta polutovali, ta budu za neachopnu vyhlasovat a pravdepodobne o kazdom probleme, ktory si v zivote mala, ked si im povedala, tak namiesto toho, aby ta polutovali, na teba naziapali, ze ty.taka a hentaka sprosta, to, ze mas.tentp problem, je len tvoja chyba, lebo keby si sa zachovala tak a hentak, nebolo by sa ti.stalo hento a to zle. Cudzich ludi polutuju, ked sa im zle stane a na vlastnu dceru ako na poslednu spinu... Taketo typy rodicov vychovaju nesebavedome deti, na ktore si bude kazdy dovolovat a kazdy ich bude sikanovat. Ale ked nemas kam inam ist... Rodicia budu sice mozno pindat do teba, ze ako zijes a bla, bla, bla, ale aspon mlatit, otlkat a sacat ta nebudu. Kym sa budes ucit nemecky, kludne byvaj u nich a pomahaj im s domacimi pracami, ale popros ich, nech.tatake tri hodinky nechaju samu v izbe, napriklad od 18.00 do 21.00, lebo tebe to prave v tomto case najlepsie pali (dobra vyhovorka) a prave v tomto case, nech sa deje cokolvek - v telke, v radiu, navsteva susedky - ty chces a chces byt sama, lebo sa.potrebujes ucit po nemecky. A ak by sa nieco dolezite dialo, nech ti napisu odkaz na papier a vyvesia na dvere tvojej izby, ty si ho tam neskor najdes a precitas, ale nech ta v case ucenia sa nerusia, lebo nebudes vediet, kde si skoncila.a narusi sa.ti koncentracia. Zaroven ti tieto tri hodinky daju.ten vytuzeny psychicky oddych od rodicov, nemusia ich cele.stravit ucenim, kludne si daj na 15 minut do sluhadiel nejaku ezoterickz hudbu, vyprazdni mysel, chvilu pocuvaj a az potom sa pusti do nemciny. Za dva tyzdne zarobis v Rakusku 700€. Este ti bude treba opatrovatelsky kurz. A akonahle dosiahnes druhu, tretiu rakusku vyplatu, svihaj do podnajmu. Ved si si nan zarobila a pravom si ho zasluzis. Nezotrvavaj vo vztahu s agresivnym tyranom, z ktoreho sa.v zlomku.sekundY moze stat tvoj vrah iba preto, lebo nemas kam ist.

adamkoQQhupi

ihned sa rozist!on pvlada tvoj zivot on ti hovori s kym sa mas priatelit to je uz obmedzovanie osobnej slobody

Deria

Fuha ja tiez zasnem, co vsetko si niektore zeny nechaju od chlapov lubit. Preboha, ved on ta nema za nic, to je manipulator jak vysity a ako tyran sa moze este len prejavit. On vie velmi dobre, ze ho lubis a ze ho tazko opustis, uz ta ma precitanu. Preto si dovoluje k tebe to, co si dovoluje. Nic s nim uz neries, je to chory clovek.

neprijateľná

Odíď z toho vzťahu a to čo najrýchlejšie. Máš šťastie v nešťastí, keď sa takto prejavil pokým ešte nemáte spolu deti. Viem o čom hovorím, ver mi. Si slobodná nemáš žiadne záväzky, nenechaj sa obmedzovať a ži si svoj vlastný život.

Slobodna

MultiLevel má pravdu. Je to manipulátor ako z učebnice. Mne je ťa skôr ľúto, lebo ak žena včas neidentifikuje znaky manipulátora, pomaly začne byť na ňom závislá - o čo mu aj ide (zakazuje ti priateľov, rodinu, izoluje ťa od všetkých aby si bola na ňom závislá) a neskôr už ťažko dokáže takéhoto človeka opustiť a sama začne pociťovať vinu, hoci žiadnu nemá.

MultiLevel

Dievca, ak mas co i len trosku ucty k sebe samej, zbal sa a chod od neho prec. Je to psychicky chory clovek, ktory ta casom bude terorizovat, ublizovat ti, manipulovat tebou ovela horsie ako sa to deje teraz....pokial sa neda liecit, nikdy sa toto nezmeni, nikdy. Sam od seba sa nezmeni.
Chore je nielen jeho spravnie, ale aj to, ze mu to trpis a bohvie ako dlho. Nikto ti nema pravo zakazovat kamaratov, rodinu. Ziaden tvoj priatel na to nema pravo! To, ze s niekym chodis este nedava tomu cloveku pravo aby ta ponizoval, manipuloval tebou, ublizoval ti ci fyzicky alebo psychicky. Ak ma klucik od tvojho bytu, vymen zamky, aby sa nemohol k tebe dostat. Ale este pred tym si od neho zober veci, ak tam nejake mas. Povedz doma vsetkym o tom, ako sa k tebe sprava, povedz o tom kamoskam, kamaratom. Ak byvas sama, zavolaj k sebe kamosku na par dni, nech tam nie si sama. Ked ti bude volat, pisat, vyhrazat sa, len vydrz a nezacni ziadnu komunikaciu a nim. Totalne ho odstrihni zo svojho sveta. On sa musi v prvom rade uvedomit a dat sa liecit. Ked to neurobi a najma, ked ty od neho neodides, budes len dalsia tyrana, ponizovna, utlacana zena

obličkaa

eva.cas.sk
tu je celkom vhodný článok, Martina. Možno ťa inšpiruje. Držím palce, aby si vedela povedať rozhodné NIE a nikdy ho nezmeniť. Mne sa to podarilo, hoci to nebolo ľahké asi ani nikdy pre žiadnu ženu nebude....

Martina.

Nie nebyvame spolu ale sme den co den aj osem hodin spolu byvame blizko seba tak raz som ja u neho raz on u mna tak na pol.. Poslala som ho do ri.i povedala som mu to tak ako ze ma to trapi to jeho spravanie a ze to uz proste nieje normalne. Odpovedal mi tak ze sa mam uvedomit a ze az potom sa uvedomi on. On ze ho raz milujem a o dva dni ho neznasam ale ja ze nech sa necuduje ked on sa nechyta na to ze ho mam rada. Uz viac nebudem sa zapodievat tym co a ako robimnlebo ked sa snazim som najhorsia a to nema ziadny vyznam. Je to obycajny chuj ktory sa nezmeni. Potom pochopi ked ho dalsie baby opustia kvoli takemu chrapunskemu spravaniu.

tojejedno

To ako uplne vazne sa teraz pytam.

To skutocne potrebujes radu na internete od cudzich ludi pocut ze sa mas urychlene od toho idiota spakovat ?

Dievca zlate , preboha maj nejaku hrdost!
A ak uz nie hrdost tak aspon rozum.

Co chces akoze s nim prebrat ? CO????
Mas docinenia so zakomplexovanonym chmulom ktory si svoju menejcennost vybija na tebe a ty este stale DUFAS a chces nieco s nim prebrat?

To akoze nemas vlastny zivot , nemas sa ani trosku rada ked sa dobrovolne nechavas takto tyrat ?

Nepochopim , proste toto je nad ramec mojho chapania co niektore zeny dokazu znasat koli NICOMU a este napis ze ho mas rada a prestavam verit v zdravy rozum...