Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Táto diskusia patrí k článku: Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!
Nutribullet - namixujte si svoje zdravie!

Nutribullet je extra silný smoothie mixér s výkonom 20 000 - 23 000 ot./min. Podľa výrobcu ide o „výnimočne pohodlný a skladný prístroj s bohatým príslušenstvom“. Môžete v ňom pripravovať všeličo od klasických smoothies, cez rôzne nátierky, omáčky, cestá, plnky na pečenie a pod.

MartinaBA

ja som dostala mixér po testovaní zo stránky www.spotrebitelskytest.sk . Podla mňa je super, ale je dosť drahý. keby som ho mala platiť, tak by som si rozmyslela

dagmar12

jasné, ja mám mixér značky Kitchen Aid z kuliny. za mňa najlepši čo sme doma zatial mali, predtým nám nejaké lacnejšie odyšli do pol roka.... alebo neposekali orechy a pod.

Bohatier

BJ 2, ja tiez hladam nieco setrnejsie co by zachovavalo fakt co najviac zivin a hlavne to nehucalo ako vrtulnik (lebo mam citlivejsi sluch). :))
A hlavne by som chcel masinku ktora by vedela spracovavat drobne veci ako klicky alebo mlade obilie a podobne veci (proste v malom mnozstve). Tak ak by niekto nieco vedel dajte tipa. A vopred dakujem.

BJ 2, vsimaj tu reklamu na top stroje:
Vdaka vysokym otackam 30 000 ot/min dojde k naruseniu struktury oblalu enzymov ktore vase telo potrebuje. Ked trebars zjete jablko tak vase telo vyuzije len 30 % enzymov v nom ale ked to jablko pouzijete v smoothies (pri 30 000 ot/min) tak vdaka tomu nase telo vyuzije z jablka az 70 % enzymov. Proste naruseny obal totiz umozni vasemu organizmu lepsie spracovanie.

simikop1

Nutribullet je geniálny čo sa pomeru cena/kvalita týka. Ale mnoho ľudí ho vníma ako najlepší smoothie mixér vďaka jeho mediálnej prítomnosti. Osobne preferujem značku VitaMix
ktorá vyhráva aj v rôznych recenzách- necenzurovane.sk ja len tak na okraj že existuje aj vyššia trieda :)

jenyw

Ja som mala tiež taký s plastovou nádobkou najprv :D to bola radosť niečo robiť na tom :D vymenila som za Klarstein - Herakles a nič iné už nechcem :)