Neviem co mi je... úzkostné stavy

Príspevok v téme: Neviem co mi je... úzkostné stavy
lupienka44

AHOJTE .. mam 29 rokov ... posledne dva tyzden zazivam strasne uzkostne stavy .. uz druhy mesiac mam bloknuty chrbat , mam problem sa nadychnut .... niekedy sa mozem niekedy sa mi neda .. posledne dva tyzde mam este k tomu aj strasne uzkostne stavy ..mala som zvieranie na hrudi , ako keby ma tam tlacil knedlik ,,, kupila som si sedativ PC to zaberalo .. potom bol3 dni pokoj ... spavaal som dobre ,.. vcera vecer to zacalo ze mi zacali slabucko drnit v nohach a rukach ,bolo mi slabo ,lahla som si .. vecer ked som isla spat som sa 3 krat za noc zobudila na strhanie . strasne palenie na hrudi ,ako ked zaha pali ..ale na hrudi .. uplne som mala uzkost .vyplasenie .. ale nebala som sa... snazila som sa ovladat ... stale ma napadalo ci ide moja posledna hodina ,fest neprijemne ,, neberiem zatial nic ine len sedativ PC ..na rehabky idem az 10 marca ,,, chodila som do posilky na spevnovanie chrbatu s trenerom ,vedel o mojom probleme ,ale odtoal ked som chodila mi bolo este horsie ,tak som prestala ,cakam na tie rehabky .. dnes mam zas palenie na hrudi ,ale necitim sa slaba ..som v praci ... je mozne ze to vsetko suvisi s chrbtisou ,? bola som aj u chyropraktina ponapraval ma ale nezabralo to .. den mi bolo dobre ,potom zas to iste ... chodim raz za tyzden na masage zaberu na max dva dni ,potom zas odznova ,!! uz som zufala !!! uz som tolko korun vyhodila aby mi bolo lepsie ,ale nechce ma to prejst ,, v piatok s tym chce ist znova k DR .mojmu ,ale myslim ,ze ten mi da tak akurat nejake oblbovaky ,,, :((

simi.si

Viem si predstaviť, že to nieje jednoduché.
Ale držím ti palce, nech sa z toho dostaneš a nech ti rehabilitácia pomôže.

lupienka44

PRAVEZE SA snazim na to nesustredovat ,ale neda sa ked niekedy ledvi lapam po dychu ,hlavne ked nieco robim ,a kedze som pre boha mlady clovek ,je jasne ,ze chcem vsetko zvladat ako doteraz ...a uz nemozem ,lebo sa nemozem plnohodnotne nadychnut ..tak ako si to mozem nevsimat ? sak to sa neda .. kazdopadne dakujem,te lieky si pojdem hned kupit ... moc dakujem .

simi.si

Je možné, že tvoje problémy súvisia s chrbticou, ale aj pre to, že sa na to stále sústreďuješ a myslíš na to.

Skús každý deň cvičiť nejaké cviky na chrbticu, napr. nejaké cviky z jogy, ktorá kladie dôraz na chrbticu a zároveň sa pri tom aj uvoľníš.

Na nervy by som brala magnézium a b-komplex forte a tiež môžeš brať Guajacuran, ktorý sa berie pri napätí, úzkosti podobne ako sedatif PC. Ale guajacuran funguje tak, že ti uvoľní svaly.

lupienka44

este napisem ,ze som bola vzdy taka ze som vsetko zvladala stihala ... mam dieta upratovala ..a teraz cez den ,poupratujem ,pocas upratovania ,sa neviem nadychnut ...ked vysavam ,krcim sa atd , potom som z toho unavena ... k veceru som uz znicena ! jak 100 rocny clovek ,idu na mna slaboty .. citim sa jak keby som mala dostat infarkt ,alebo co ,, uplne som uz zufaa s tohoto stavu ....:(((((((((((((((((( kupila som si magnezium ,beriem ,zelezo .. pijem vodu .. jem normalne ,aj ked nie ukazkovo ,ale najest sa najem !!