Kŕčové žily

Táto diskusia patrí k článku: Kŕčové žily
Kŕčové žily

Kŕčové žily označujeme ako vakovité rozšírenie steny podkožných žíl. Žily bývajú stočené a vystupujú nad úroveň kože. Zvyčajne majú tmavomodrú farbu. Najčastejšie sa vyskytujú na predkoleniach.

stanka292

mne na tie nocne krce v lytkach pomohol Devenal, magnezium som pila pravidelne kazdy den aj v praci a aj tak som toto mavala v noci uplne bezne, takze si myslim, ze som uz bola voci tomu imunna alebo co :D

zimka

no podľa mňa sú aj tie dve moc, to si máš dať tak jednu denne, viac rozhodne nie. a ja vlastne ani neviem, či to magnézium reálne už niekomu pomohlo.

zdeni_richta

všetkého veľa škodí, sa hovorí :D a čo sa magnézia týka, s tým mám ja osobne skúsenosť :D a nie najlepšiu. mne ho síce doktor odporučil, ale bolo mi z neho každý deň tak na vracanie, že som do seba nebola schopná dostať nič. a to som si dávala len dve tablety, podotýkam. nie je to pre každého rozhodne.

dobraja

Áno, zatiaľ iba v noci, dúfam teda, že sa to nezmení a nebude to pre mňa predstavovať problém aj cez deň :/ A z toho magnézia mi je nevoľno, popravde.

alenkalienka

Dobraja, kedysi som užívala magnézium trikrát denne a prišlo mi, že tie kŕče vôbec nepoľavili. Mávala som to z cvičenia, keď som sa začala tomu tak viac venovať po pôrode, lebo som sa už nemohla na seba viac pozerať :D

alenkalienka

Veď to, že tam ti vedia aj zhruba povedať, či je to pre teba vhodné, či to môžeš kombinovať aj s inými liekmi alebo tak. Proste všeobecne sa poradiť. :)

zdeni_richta

to je jedno, však nie je nič jednoduchšie ako zájsť do lekárne a niečo si nato proste vypýtať. toto je zdĺhavé a ešte aj platíš zbytočne poštovné, čiže za mňa nie.