Ako spoznat rozdiel medzi gayom a metrosexualom?

Príspevok v téme: Ako spoznat rozdiel medzi gayom a metrosexualom?
heterka

Ako zistim ze je muz gay a ako ze je len metrosexual a tzv. narcista. Kedze sa tu rozobera ze aj vela zenacov co ma deti a manzelku su latentni homosexuali tak ako mam vediet podla vzhladu ze je muz len velmi zamerany na svoj vzhlad alebo je to latentny gay ktory sa hraje na heteraka?
V dnesnej dobe su medzi nami muzi ktori sa viac paradia a dbaju o svoj vyzor az prehnane na muza a tak co sa zatym skryva? Ako mam vediet ze ma vyznam bojovat o toho muza alebo je to strateny cas?
Mozte dat aj fotky ze ako priblizne podla vas vyzera gay a ako metrosexual. Nejake tipy z vlastnych skusenosti a tak.
Lebo na mna niektori muzi vazne posobia ako tepli aj ked maju zenu a decka. Doslova aj chodzu maju taku modelkovsku tie nohy pri chodzi kladu ako zeny a hojdaju sa v drieku ako zeny.
Dakujem.

dixit

heterka, veď už pochop, že to jednoducho nerozoznáš. asi sa to dá v mnohých prípadoch vycítiť, ale skôr tak 6. zmyslom, než na základe nejakých konkrétnych "znakov".

niektorí gayovia sú aj metrosexuáli. niektorí metrosexuáli sú gayovia. ALE sú aj gayovia, ktorí nie sú metroši. a sú metroši, ktorí nie sú gayovia :)

a tiež sú aj muži, ktorí nie sú metrosexuáli, ale pôsobia možno trochu "zženštilo". tiež to neznamená, že sú to gayovia.

ale spomenula som si na toto video, ktoré som nedávno videla. ak rozumieš po anglicky (alebo po nórsky :-D), odporúčam, je to zaujímavé. aj ostatné časti.

vimeo.com

stryco.

myslim, ze to nerozpoznas. lebo to ze je nejaky muz gay, nemusi byt vobec poznat. nie kazdy gay sa o seba stara. gayovia mozu vyzerat rozne. ved ani kazda lezba nemusi byt muzatka a nejaka muzatka moze byt normalne heterosexualne orientovana zena.

heterka

Slobodna nieje zarasteny ako zarasteny. Mala som na mysli takých neupravených zarastených s hrubou bradou a fuzami co teraz letia medzi mladymi tie huste cierne brady vyzera to nepekne, mne sa to nepaci. Jemne strnisko je fajn.
Mista dakujem pekne, hned mam lepsi den :-D Vyzeraju desne :-D

Slobodna

Ja neviem čomu nerozumieš. Ako chceš podľa vzhľadu rozlíšiť gaya od metrosexuála? Či chceš aby sme ti napísali, že gayovia nosia prevažne ružové farby, lebo tomu tak nie je.
A prečo nemáš rada zarastených mužov? Veď muži so strniskom, resp. bradou sú sexy :)

heterka

A este sa chcem spytat, je pravda ze ak muz stoji s nohami pri sebe alebo ich v stoji prekrizuje ma sklon k gaystvu? Ze spravny chlap mi mal stat s nohami mierne rozkrocenymi? Nie uplne dosiroka ale mierne od seba.

heterka

Joj ludia ved som chcela aby ste mi to tu opisali, comu niektori nerozumiete. Opisat ake oblecenie ako vyzeraju ako sa spravaju. Pripadne tie fotky. Lebo vsak vieme ze aj teplosi aj metrosi sa radi pekne obliekaju a teraz ja neviem ci automaticky metros je gay alebo nie? Su gayovia aj taki ktori sa obliekaju obycajne a nepotrpia si na modu? To som chcela vediet. Ono je pekne ak muz o seba dba, tiez nemam rada zanedbaných, spinavych, zapotenych, zarastených muzov ale kedy to uz muz so svojim vzhladom prehana a kedy je to v norme. Kedy je z jeho vzhladu zrejme ze je na chlapcov a kedy je len metrosik.
Skamoskou som sa vcera o tom bavila co si o tom mysli a ona mi nato ze medzi gaymi je vela metrosexualov.

Deria

@heterka, poznala som aj takych, ktori nielenze maju zenske pohyby tela a mimiku tvare ale dokonca to tak silne zdoraznuju, ze maloktora zena sa az tak "zensky" sprava. To su ti, na ktorych to je vidiet na prvy pohlad. A opacne. Napr. ta 1.fotka z tych troch moze aj zavadzat, lebo take modely su ziadane, proste tak ho nafotia, ze to irituje a pritom vobec nemusi byt gay. Ver tomu, ze popis gaya na fore ti nepomoze, nie je to spolahlive. Nic ine ti nezostava, len novu znamost trochu dlhsie studovat.:)