Preco nechudnem pri 1000/1200 kcal ale az pod 600?

Príspevok v téme: Preco nechudnem pri 1000/1200 kcal ale az pod 600?
elenka1

Citala som uz vsetko o starvation mode a podobnych hovadinach zvysila som kalorie, cvicila, vsetko to iste, ani sa mi nechce o tom pisat, otazka je preco ja chudnem az ked idem do max.500/600kcal cize ked fakt hladujem a popri tom este cvicim? Aj to iba 2kg tyzdenne. Je to normalne?? Co poznam kamosky tak uplne staci 1200kcal a take iste cvicenie ako mam ja. Fakt ma to stve =// Stitnu zlazu mam v poriadku

tQQphkr

aj tato tema bola zalozena prefikanou psychologickou a cela tema je fake.ysky blud umyselne napisat LEN 2kg tyzdenne to len cvok yak chudne.pre kazdeho je jasne ze to umysle pises aby si ostatnych vyprovokovala.normalne chudnutie je 0,5-1kg tyzdenne a nie viac ako 1kg na to treba normalna bezna strava a sport najlepsie aerobne.cely uspech zaisi od genetiky.aka si bola pred tym ked nie si na diete a normalne sa stravujes .v podstate ak prirodzene si pribrala tak chudnutie je v podstate takmer zbytocne.ja som pribrala koli tazkej chorobe preto odkedy som vyzdravela a nemusim sa prepchavat lebo mozog dostava pocit sytosti v zaludku kila idu dole.ked som bola zdrava aj s kg navyse vzdy som vazila do 57-58kg ale 60kg som nikdy nepresla.jasne ze musis hladovat aby si taj vela schudla tyzdenne to je nezdrave a kalorie vobec nepocitaj.staci vsetko jest a z nicoho neduplovat.ja chudnem beznou stravou a sportom to znamena ze jem od fasirok po plnenu papriku a zemiakove pyre s omackou vsetko ale jednu porciu.to znamena to co ty pises je nenormalne malo a mozes ochoriet pokial dlhodobo tak striktne sa stravujes.ja beznou stravou chudnem a funguje to bez obmedzeni ale jednuporciu z hocicoho.Zacni sportovat aerobne sporty beh je najlepsi.

dixit

na nespokojnosť s aktuálnou mierne vyššou hmotnosťou oproti svojmu ideálu pomáha pribrať 20 kg (neplánovane, kvôli problémom so šž + stres atď.), potom sa ich nevedieť 3 roky zbaviť a až potom nakoniec schudnúť. ani nebude treba tých 20, aj 15 postačí. uvidíte, aké budete šťastné :D (mám to odskúšané :D)

liberta25

dokelu, keby sa tak menila vyska a nie vaha ;). ja som mavala 45 pri 168. teraz mam 53. nie je to zle, ani ma to extra nestve, ale myslim, ze som sa lepsie citila s tou vahou okolo 50 alebo pod. a vsimla som si, ze vaha nejde dole, ak si dlhodobo udrziavam nejaku. aj to moze byt dovod.

ivonka133

neporovnávaj sa s kamarátkami ani s nikým iným. Každý má iný organizmus.Okrem toho 2 kg týždene je príliš veľa. Prikláňam sa skôr k tomu čo píše moja predchodkyňa.

odpovedam

Nie je normalne chudnut zdravo 2kg tyzdenne. To najhorsie, co pre seba mozes spravit, je si takto nicit metabolizmus, hlavne nizkym prijmom kalorii.

Zdrave chudnutie je 1-1,5 kg tuku mesacne. Takze nechci vysledky okamzite. Je bezne, ze sa chudnutie u niekoho obcas zastavi - vacsinou za to moze stres.

Dalsou chybou pri chudnuti je chudnutie zo svalovej hmoty, nie tuku. Takto vznika jojo efekt. Nepises nic konkretnejsie o tom, co jedavas. Ale dbaj na dostatocny prijem bielkovin (1,6 g na 1kg hmotnosti denne v den, ked cvicis a aspon 0,6 g na 1 kg hmotnosti denne v dni, ked necvicis), maj dostatok dobrych tukov v strave a vyrazne obmedz sacharidy.

Takisto nepises, ako cvicis. Na chudnutie su najlepsie tazsie vahy a komplexne cviky. izolovanymi cvikmi sa zial ziadne zazraky diat nebudu. Takze nic po 20 kg nedvihat. Samozrejme - treba ist na to postupne. Ale cim skor pridu tazsie vahy, tym lepsie.

ak vsak budes trapit svoj metabolizmus, tvoje telo nebude schopne fungovat normalne, aj ked nabehnes na zdrave chudnutie. to je dan za hladovky a nezmyselne diety.