otázka na pánov

mackousko

nie nadarmo sa hovori 100 ludi 100 chuti takze neexistuje navod co nas moze uputat, ked myslim povahove vlastnosti.

MrScarlet

Xceme, ci nexceme, oci mame :) Ano, vyzor dokaze uputat. Mne osobne sa najviac pacia tie, ktore maju "iskru" v ociach. Su "troska" blaznive :) Je to ich vnutre, ale je ho poriadne vidiet. To vies, sede mysky uz nie su in :) Aj ked kazdy ma vlastny vkus. Hlavne sa netreba na nic hrat, pretoze nie ste az tak dobre herecky :P

kool

v prvom rade ma upúta prirodzenosť ,čo sa už nenosí vsšetky sú zmalované ako cirgusový plagát. Oblizovať PVC je britké. V druhom rade postava, slovník,
...

monikka

mužský mozog je zameraný skôr vizuálne a preto si myslím, že chlapom záleží najskôr na výzore a potom sa zaujímajú o ďalšie veci. ináč rozdiely pohlaví sú krásne vysvetlené (a aj vtipne) v knihách: prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách, prečo muži klamú a ženy plačú od ALLANA A BARBARY PEASOVCOV. z tohto radu kníh vydali ešte jednu, ale názov si nepamätám. sú to krásne knihy a odporúčam prečítať: oveľa lepšie pochopíte druhé pohlavie. aj chlapi, čítajte!!!

chlapp

Postupnost u mna je takato. Nie je to plan, robim to instinktivne.
1. ked ju zbadam v dave - postava (mne sa pacia nizke, chude baby, prsia priemer az male, mensi zadok.)
2. tvár + vlasy (mna uputa nenutene sa usmievajuce dievca, so sibalsky zvedavym pohladom a milym hlasom, vlasy aby sa mi nebili s prvym dojmom z nej.)

Ked preidu tieto prve okamihy a baba ma pritahuje, zacinaju ma zaujimat jej vsetky ostatne vlastnosti, stavaju sa dolezitymi a zacina verbany kontakt. Prichadza k osloveniu, vtipnej drzosti kde sa otukame a t.d..
Ak pre mna holka nie je pritazliva (len taky sedy priemer) verbalny kontakt nezacnem. Ak sa mi az uplne nepaci, neni sanca preist uvodom a dostat sa k jej inym dobrym vlastnostiam.

thementor

No musis uznat juditka, ze ani tebe nie je jedno, "co" pri tebe lezi. Ale na takych 99% vsetci chceme hlavne partnerku, nie barbie. Osobne si myslim, ze vsetko, co je dnu,je vidiet aj von. Je mnoho zien, ktore sa nepovazuju za top10,no salieme po nich, pretoze zo seba nieco vyzaruju. ale ani vystrih nie je na zahodenie :P

dancul

V prvom rade musi dobre vyzerat a potom mozem skumat aj je vnutornu krasu. ale ked je skaredsia od krhly tak na co budem skumat nejake vlastnosti no nie?