Osamelá

Príspevok v téme: Osamelá
kiki666

Ahojte chcem sa asi len vyrozprávať.Moj život ma vobec nebaví mam 19r. pracujem v praci kde som sama robim 18-24hod.potom voľno ktoré väčšinou prespim a nič sa mi nechce bývam s rodičmi ktory sa neustále hádajú.Mala som naj kamosku ale uz sa spolu nestretavame obcas si len zavolame.Lubim jedného chalana pozname sa cca 3 roky par krat sme spolu chodili no nešlo nám to jedibe v čom sme si rozumeli bol sex, píšeme si spolu ako by sme to chceli opäť skúsiť ako po sebe túžime a pod. Chcela som sa snim po dlhšom čase stretnúť no mal výhovorky tak som kaslala na to ale mrzelo ma to chcela som sa s niekym konecne porozpravat, objat.Cítim sa velmi osamela nemam nikoho...Pred rokom som mala tolko kamarátov no vsak všetci sa zmenili.To je asi vsetko potrebovala som sa vyrozprávať:(.

kiki666

Ahojte Ďakujem za povzbudivé slová.Snažím sa myslieť už len pozitívne lebo ked stale budem negatívna a mať zlé myšlienky tak smútok bude pretrvávať dlho a to uz nechcem:(.Na toho debila už kašlem nemá to cennu.Teší ma aspoň že vonku je slniečko to človeka poteší:)

NO2 moj mail je faith_evans@centrum.sk kľudne napis:)

NO2

Niektoré schopnosti človek časom získa a niektoré stratí:-) Význam slova skromnosť poznám už len z výkladového slovníka:-)
Skromnosť človek stratí podľa mňa vtedy, keď si uvedomí, čoho je schopný (myslím to v dobrom), v zlom to spraví niekto iný:-) For me, of course.

NO2

Plakať nad starými časmi je nezmysel, žijeme hic et nunc:-)
Keď ťa ten debil nechcel, tak srať na neho.
Debilov jesto dosť.

NO2

Ja som od teba starší, ale bolo by to pre teba prínosom.
Vymyslel by som pre teba prácu, už by si nedrela, naučil by som ťa jazyky, išli by sme niekam na výlet, keby si sa chcela venovať hudbe, nie je problém.
Zašli by sme si občas do Zoo, aby som pospomínal na staré časy.
Mám milión príhod, z ktorých by sa počúrala od smiechu, čiže som aj vtipný.
A to ostatné by sa ukázalo:-)

brainstorm

ahoj, niekedy zmena ostatných závisí aj od zmeny nás samých... si si istá, že si sa aspoň trošku nezmenila aj ty? alebo tvoj pohľa na svet..? :/
na takeho chalana zabudni, nezáležimu na tebe, aspoň si to myslím podľa toho mála čo som prečítala :/
skús myslieť viac pozitívne, možno sa zmení aj svet okolo teba na krajší
nechcem ťa súdiť ani nič podobné, každý z nás je iný, ale možno skús navštíviť nejaké nové miesta a spoznať nových ľudí, nejak si priniesť do života radosť, skus nejaké serialy možno filmy, knihy, malovať kresliť, nejaký nový koníček.. vieru

NO2

Tak tu nechaj na seba email a napíšem ti. Život so mnou bude pre teba ako prechádzka ružovou záhradou, lebo som proste frajer :-)
Teba nebaví tvoj život a mňa nebaví môj, je to celé na prd, inak povedané.

Nefertari

Ahoj, ak by si sa chcela porozprávať alebo tak, síce neviem či by som ti vedela poradiť, ale aspoň budeš potom menej osamelá. Napíš na: bosorka1709@azet.sk :)