Flaky na chrbte

Kýčera

Na dnes končím, musím odísť. Ale Ty pátraj, či v Tvojom okolí nebol niekto chorý, či si nespal za tie 2 týždne niekde inde,... Môže to byť alergia, inf. alebo i. ochorenie, baktéria, parazity,...Pohľadaj na internete, zajtra sa môžeme spojiť. Priateľka to nemá? Ak si alergický na niečo, Tvoje telo môže zareagovať okamžite pri 1.kontakte s alergénom, neskôr, ale aj veľmi neskoro /100x/. Aký bežný? Na bežný žiadna alergia nie je. Rozpíš materiál!

RooT

trička opraté , materiál taký bežne používaný, klasiky s HM a NewYorker a pod.. aj tak je to všetko čína.. ochorenie žiadne, lieky som už písal že nič, doplnky nič, stravovanie nezmenené

Kýčera

Tričká boli opraté, alebo nové? Z akého materiálu sú vyrobené, akej farby, kde si ich kupoval? Neprekonal si v poslednom čase nejaké ochorenie, nebral lieky, výživové doplnky? Nezmenil si niečo v stravovaní?

jarinokovac

iba flaky na chrbte, teplota nie, svrbenie palenie nie vobec som o tom ani nechyroval zeby som tam nieco mal.. lieky vobec, prvykrat spozorovane asi pred 2 tyzdnami, oblecene to co vzdy nic nove klasicke tricka, prasok a avivaz pernament ta ista preto mi je to tiez zvlastne z coho by to mohlo byt :)

Kýčera

Sú to len fľaky a len na chrbte? Nemáš iné príznaky: teplotu, nepália, nesvrbia? Neberieš nejaké lieky? Odkedy ich máš a čo si mal oblečené, čím si sa umýval, nemenili ste prací prášok alebo aviváž? Pravdepodobne sa lekárovi nevyhneš, sú to fľaky, nie vyrážka.