Vydrziavane zeny

Príspevok v téme: Vydrziavane zeny
katulienkaa

Ahojte. Prichadzam k vam s trosku netradicnou temou. Ako si predstavujete typicku zenu, ktoru si muzi vydrziavaju? Myslite si, ze taketo zeny musia byt v kazdom pripade hlupe, vymlete, preplastikovane chudery alebo su aj medzi nimi normalne, vzdelane zeny? Dakujem Vam vopred za kazdy nazor a postreh :)

sunburn

Rocketman

bacha na usta, lebo by ta vela ludi mohlo lahko zrujovat, keby chce.

plnis si danovu a odvodovu povinnost? respektive ine zavazky?

a co poznam ludi, a su fakt uspesni, povedzme ze milionari skor nez vacsina dokonci vysku.. nikdy sa nechvalia, skor majetok skryvaju, zo strachu ze im ho mecenasi istych politickych stran zhabu.. ale nemaju ucty vo svajci.. proste len nerozkrikuju, ze maju toho vela.. pouzivaju vacsinou lacne auta do 10 tisic..

ver mi, ze je to do mesta lepsie, ako supernizky supersport, a lebo obrovske hovadske limuzino nieco..

ale ano, vacsina ludi potom skoci na to, ze ak vystupi z pezotu 208, tak je chudobny.. ale to, ze tam ma vikendove f430 alebo pripadne lepsie, to uz je vedlajsie..

a co poznam zeny, nelipnu si na majetku az tak, a tie ktore si LIPLI, skor ic neskor im dojde fantazia co kupit.. respektive, unavi ich utierat prach z kabeliek a lodiciek za stovky az tisice eur..

avask, (rovny rovneho si hlada) , je blbost.. ty nkdy nevidis, aky majetok ma dotycny/dotycna.. ver mi, ze ak by si ma uvidel v teplakoch, a zamastenom tricku v obchode, cakajuc v rade, nepovedal by si o mne, ze sa mam dobre.. ;)

sunburn

Slobodna, dufam ze nikdy.

K teme. Ako pricetny (ale teraz nie triezvy0 muz, ja chcem byt uspesny sam pre seba, aby som dobre reprezentoval zenu. a rodinu, taze mi je jedno, ci sa to definuje ako vydrziavanie, ja to volam gentlemanstvo, ked muz pozve zenu do exotiky za tisice.. alebo jej otvori dvere do auta, ktore takmer kazdy zavidi, alebo minimalne okomentuje otazkou, kolko to zerie, ako rychlo to ide, a podobne..
ak nie su peniaze.. da sa pouzit kreativita, logicky.
velmi prijemny pocit, byt uspesny, moralne a legalne..
ale neprijemny, pokial si to zenska nevazi.

Slobodna

V spolocnosti ale obe pohlavia musia hrat iste spolocenske role a povedzme, ze emancipacia a gentelanstvo je jednou z nich. Ked si spominal tu Ameriku, mam tam kamosku, ked tam prisla bola zhrozena, ziadne tanecky a role, rovno sa jej chlapik opytal ci daju sex :) tak neviem ci chceme dospiet aj k takemuto preniknutiu amerikanizmu k nam...

Slobodna

Problem je, ze emancipaciu si kazde pohlavie vysvetluje po svojom a tak ako im to vyhovuje :) to, ze muz nenecha vlacit zenu tazke kufre, je predsa zakladna slusnost, lebo aj ked je zena emancipovana predsa stale ostava zenou. Na jednej strane su damy zastarale, na druhej vam emancipacia zien nevyhovuje a potom, ze zeny nevedia co chcu :)

liberta25

emancipacia neznamena hlavne, ze zena prestava byt damou. a v tom pripade sa akurat muzi prezentuju, aki dokazu byt gentlemeni.
osobne, tiez neuznavam, aby stale platil muz, i ked ja mam prave takych kamaratov, ktori na tom trvaju.

doubledog

ja som to sice nezazil, ale tak pocul som, ze niekde (v Amerike?) uz zenam vadi aj ak im muz otvara dvere na budove.

liberta25

doubledog, skodoradost je sice fajn, ale vtedy, ak je zalozena na vedomostnej baze. emancipacia totiz vznikla ako boj o rovnocenny spolocensky status zeny, pravo sa vzdelavat, poberat rovnaku mzdu za rovnako vykonanu pracu ako muz. neviem, kde si videl, ze by nejaka zena isla a roztrubovala, ze presadzuje emancipaciu a teda bude vlacit kufre, a co ja viem este co. velmi plytke ponimanie.

5.5 elsa

rocketman robím závery s toho že sa vychvaľuješ s tými peniazmi,"KAŽDÁ žena chce mať pri sebe úspešného muža,moja priateľka sa má pri mne veľmi dobre",,,,o tom by sa dalo polemizovať o tej úspešnosti,väčšinou tí úspešní sa nevychvaľujú,no a každá žena chce mať pri sebe schopného muža,ktorý sa na nej nepriživuje a ona má tiež svoje peniaze,lebo aj taký sú :D :D :D ,držím palce nech to klape :)