Preco sa neozyva

Príspevok v téme: Preco sa neozyva
liviuska

Mam taky problem. Mam priatela, sme spolu 5 rokov. On pracuje v zahranici. Ked sme spolu je to fajn, je pozorny, mily, vsetko je fajn. Ked odide do prace, kde chodi na trojtyzdnove turnusy, vsetko sa zmeni. Komunikujeme spolu cez skype. On taha v praci dvanastky, tak chapem, ze ked je cely den v robote, je vecer unaveny, ale som rada, aj ked na skype pride len na 20 min, a ide spat. Lenze stava sa, ze pride na skype napriklad rano, po nocnej, napise mi, ze ahjoj, nie si tu, ale ja uz nevladzem od unavy, idem si lahnut vecer sa tu stretneme na skype a vecer nepride...nepride ani na dlasi den, ma vypnuty mobil. takto nepride aj 3 dni, potom povie, ze nestihal, ze mal vela prace, alebo ze boli s kamosmi na pivo..mne nejde o nic viac, len aby mi napisal aspon ahoj a podobne, nemusime spolu vykecavat hodiny, alebo aby mi aspon prezvonil na mobil, ze na mna mysli, ale on nic. Potom zas par dni pride rano, alebo vecer, podla toho ako ma smenu na skype a potom zas utlm. co by ste si o tom mysleli?

slsjo

je unaveny, co je na tom tazke pochopit? si to tam s nim vymen a vypisuj mu na net kazdy vecer, uvidime kolko budes mat energie ty

kafe

nič by som si o tom nemyslela. Ozve sa mi, keď chce on, nie keď chcem ja. Je samostatná svojprávna bytosť a robí veci po svojom. Rešpektovala by som ho. Skúste si písať dopisy tak ako to bolo kedysi.
Ty silou mocou potrebuješ nejaký znak, uistenie, že na teba myslí. Len on na teba myslí aj bez tých znakov (ak ťa ľúbi), tak skús prijať fakt, že síce ti nenapísal, neprezvonil ale AJ TAK NA TEBA MYSLÍ.