Co proti cervenym flakom na tvari?

Kýčera

Natierať sa môžeš aj bravčovou masťou zo slaniny, ale nesie byť údená. Ak chceš presnú diagnózu, choď k lekárovi.

zuzi74

A este sa treba vyhnut hlavne konzumacii alkoholu, fajceniu a pikantnym jedlam. Mne osobne skodi aj cesnakovy rozok. Dalej sa vyhnut saunam, solariam a peelingom pleti.

zuzi74

Vyzera to byt na rosaceu, aspon podla obrazku. Vhodne je natieranie pleti olivovym olejom alebo olejom z japonskej kamelie. Samozrejme za studena lisovanymi.

Kýčera

Nepomôžu Ti žiadne lieky, ani mastičky. Máš kontaktnú dermatitídu-alergiu-ekzém. Pomôže Ti jedine vyhnúť sa látke, kt. Ti ju spustila. Pri Xemovi to je potravinová alergia, u Žužuliny môže byť kozmetika + potrav., jej príspevok má hlavu aj pätu. Takže dievča, skontroluj si najskôr svoju kozmetiku. Obsahuje parabény, glycerín, parfum? Nenatieraj tvár ničím iným ako za studena lisovaným olivovým olejom a uvidíš. Ak sa Ti to stratí, fajn, ak nie, môžeš začať pátrať čo si jedla. Môže to byť 1., 2., ale aj ich kombinácia.

vitavi

Zdá sa, že máš rozšírené žilky. Na príčine sú husté a lepkavé tuky, ktoré ich zanášajú a spôsobujú stratu pružnosti v kombinácii s niečím, čo spôsobuje ich rozširovanie a praskanie. Môžu to byť tropické plody, ovocie a ovocné šťavy, ale i povzbudzujúce látky, alkohol alebo chémia.
Husté a lepkavé tuky sa nachádzajú v mliečnych a mäsových výrobkoch, pekárenských výrobkoch, zákuskoch a i.

_žužulina__

Ja mám problémy od malička so suchou kožou a len tak sa mi vyhodia suché červené flaky na tvari na krku na ruke a tak. Kožná mi predpisuje všelijake drahe mastičky, ktoré stoja za hovno. Jediné čo mi na tvár pomôže je krém Cien z lidla s jojobovým olejom. :)

xem

pitný režim, a choď kožnej ja mám na tvári medzi lícami a nosom tiež červene a suchú kožu ... asi rok , rok a pol som to nemal len to som mal vyváženú stravu surová zelenina a ovocie, žiadny cukor, žiadne vyprážané, dusené mäso keď už tak, každý deň ovsené vločky, veľmi poctivo dodržaný pitný režim, atd...
a hlavne každý deň cvičenie tým pádom aj žiadne špeky .. a nebol za tú dobu ani raz chorý