otehotnel niekto po chronických zápaloch?

Príspevok v téme: otehotnel niekto po chronických zápaloch?
bylinkárka

Ahojte už dlhé roky mám výtoky, chronické zápaly všetkého možného. Stále sa na to liečim, ale pomaly mi nič nezaberá. Začala som piť bylinkové čaje a myslím, že to trošku ustúpilo, ale nie je to ešte ono. Je mi 28 r. a chcela by som bábatko. Prosím Vás mamičky alebo budúce mamičky dajte vedieť všetky tie, ktoré ste mali takéto problémy či sa vám podarilo otehotnieť alebo ak sa nepodarilo, tak vzniknuté príčiny zo zápalov v smere neplodnosti.

Ivka 1

Z Topolčian ale chodia k nemu ženy z celého Slovenska a aj z Čiech. Dá sa konzultovať najprv telefónicky, objednať
sa na prehliadku ak chceš.

Ivka 1

Dievčatá môžem Vám poskytnúť kontakt na
veľmi dobrého gynekológa. Lieči klasickou medicínou ale aj produktami na prírodnej báze. Už pomohol mnohým ženám,ktoré mali ťažkosti s otehotnením alebo aby mohli následne otehotnieť,bolo treba vyriešiť gynekologické ťažkosti. Mne tiež veľmi pomohol.Tiež som sa nemohla dlho zbaviť candidy a zlatého stafylokoka. Na gynekológií som bola už
pomaly ako doma.Ak budete chcieť vedieť viac,tak na maile.

bylinkárka

pre paniku:
panika, ty si mala tiež chlamýdie trachom.? Ako dlho? aké si mala hodnoty? a ako sa ti ich podarilo dostať zo seba preč? a ešte sa spýtam mala si nejaké príznaky? Koľko máš rokov?Máš už deti?

Veľa otázok, však? prosím nehnevaj sa že sa tak pýtam, ale všetko možné zisťujem na internete, aby som vedela ako ďalej a čo všetko preto robiť. To by ma posunulo k môjmu snu.. mať raz bábatko.

bylinkárka

pre ma_bella

ženy kedysi dávno používali rôzne metódy na zápaly, ako napr.

na noc si urobiť obklad z čerešňovice, alebo obklad z hroznového vína posypaným zázvorom, popritom piť 3 x malú lyžičku octu do času až do zlepšenia stavu.

Momentálne skúšam čerešňovicový oblad na noc a musím si poklopkať, bolesti pod pupkom čo som mala mi pomynuli. No mám však strach čo v prípade, ak si nebudem robiť obklad a piť bylinkové čaje s ACIDKOM. Mám strach že sa mi to vráti, tak budem ešte v tom pokračovať aspoň 3 týždne.

S tými nemocnicami, doktormi mi ani nič nehovor. Pokiaľ som ja donútila niekoho aby mi zobral krv na chlamýdie trachom., tak som sa presvedčila, že je to fakt tak ako opisujú ostatní. Keď som sa dozvedela že ich mám pozitívne, tak som preplakala 3 dni v kuse. Aj teraz mi je do plaču, keď to píšem. Výsledky mi nakoniec prišli vo februári a keď som si ich bola pýtať, tak mi dr. povedala, že hííííí veď vy máte chlamýdie a máte ich pozitívne. Už od februára do mája som môhla byť preliečená... Od zúrivosti som nevedela či sa mám rozplakať alebo či jej nadať. ach jaj.

bylinkárka

pre aničku:

Anička ty opisuješ, že vždy po antibiotikach sa ti vytvorí svrbenie, zápal pošvy. Pokiaľ ťa nebolí brucho a nemáš výtoky, tak sa u teba jedná len o zápal pošvy a nie zápal maternice, vaječníkov, vajíčkovodov. Podľa mňa u teba ide o mykózy z ATB. Aj ja som mávala takéto problémy ale tiež mi začali ustupovať. Začala som každý druhý deň jesť ACIDKO , ktoré obsahuje lactobacillus, črevnú probiotiku..., jogurty obsahujúce lactobacilus a poviem ti,keby som teraz nebrala na zápal močového mechúra antibiotikum, tak by som nemala problémy. Dosť dlho som sa držala 4 mesiace a to bol u mňa už rekord pri mojom aktívnom pohlavnom živote. Ak by som neužila antibiotikum , tak by som to nedostala. Momentálne sa snažím aj keď nemám infekciu pošvy užívať vo veľkom stále ACIDKO.

ma_bella

mam 25 rokov. asi ani ja by som v tvojom pripade necakala. Strasne ti drzim palce. Ked si pomyslim na vsetky tie potraty a my co babetko chceme nemozeme. Ach jaj. Tiez by som velmi rada prijala radu nejakeho odbornika ktory sa tomu rozumie a povedal by na com sme. Moja gynda je total neschopna. Kebyze otehotniem ihned menim.
Moj nazor je vsak taky, ze veci ako vytoky a zapaly a podobne mozu poriadne zneprijemnit zivot, ale nemala by koli tomu hrozit neplodnost. Zober si zeny niekedy davno, myslim ze problemy ako mame my malo 99% zien a mali aj 7 deti. Hygiena ziadna a podobne.....ach....nejaka rada odbornika by bodla

aničkaa

lenže pre mna je spúšťačom týchto problémov práve časté branie antibiotík. Aj keď počas brania antibiotík beriem lactobacily ústne aj ...vnútorne, dávaj mi lekár na zápaly priedušiek už také silné antib. že zákonite po tom prídu ženské problémy aj napriek opatreniam.