Bojim sa, ze mam lymfom

Príspevok v téme: Bojim sa, ze mam lymfom
Bojimsa

Ahoj.Rada by som sa poradila s ludmi,ktori maju skusenosti s lymfomom

Pred rokom aj stvrt som prekonala anginu,kde sa mi zvacsila velmi bolestivo uzlina pod sankou.Vybrala som ATB ale uzlina zostala.Na jar minuleho roka som s tym bola u lekara,ten ma poslal na ORL.VYtery negativne,krv v poriadku,ASLO OK.Vysla mi pozitivna listerioza a tak to pripisali tomu.Dostala som ATB,uzlina mala 3cm.Po vybrati ATB sa zmensila na 2,2cm.

Od jesene vsak byvam casto chora.Mam teploty 37-37,2.Bolieva ma telo,klby.A mam nadchy.Stale mi tecie z nosa.

Neschudla som,vladzem,kasel nemam,nepotim sa.

Opat som bola na sone uzlin,mam par na krku do 1cm nuz a tato pod sankou ma opat 3cm.Vraj je plocha a nevyzera byt nebezpecna.Chvilu boli,chvilu nie.

Som odoslana na imunologiu

Zacinam sa vsak bat ci nejde o nieco vazne,hlavne o lymfom.Bojim sa tych bolesti tela a neustalej choroby a hlavne velkej uzliny.

Vdaka za nazory

Kýčera

Bojimsa-polož si otázku:"Zmizne mi 3cm uzlina,keď sa budem báť?" Ak si na ňu odpovieš áno,tak sa pre mňa za mňa boj. Ale ona nezmizne a Ty tým,že si negatívny pocit vpustíš do svojej duše ,riskuješ aj ochorenia iných orgánov. Radšej porozmýšlaj aké signály tela si ignorovala,akú situáciu nespracovala,...

RNG

Doplnky co tam radim sa pod tymi nazvami aj predavaju, tj nie je comu tam "rozumiet".
A samozrrejme to nie su lieky tj nehl;adaj och v lekarnach ale najma na internetovych strankach v roznych obchodoch, napr najdes z nich znacnu cast na iherb.com
Citricidal profesional(pravy) najdes aj na inych strankach, napr na Hoogle

RNG

Odmorit telo enzymami a pouzit rozne sirokospektralne antimikrobialne latky, lebo mas iste nejaku nakazu v tele, v blizkosti tej uzliny, pre to je napuchnuta/zdurena. Odporucam kombinaciu roztoku citricidalu, oreganoveho oleja a monolaurinu, aby to zasiahlo co najviac mikrobov, tiez na odmaskovanie NAC a serrapeptazu, inac do zgrupovanych mikrobov, co sa spolocne ochranuju proti prieniku antimikrobialnych latok sa nedostane cez maskovanie dostatocne davka na ich potlacenie.
No a samozrejme pomoze znacne si vybudovat probioticku floru, branim probiotik(nasada) a mikrovlaknin(potrava na ich rozmnozenie, co je 1000 az 10 000 krat tolko, co obsahuju tie malicke probioticke kapsulky.)

Kýčera

Neboj sa, to Ti nepomôže. Strach Ti len ublíži. Navigovali Ťa správne, imunológ a/alergológ by Ti mal zistiť príčinu/NLiliana/. A ja Ti už teraz môžem oznámiť, že si posilnila rady alergikov. Tie symptómy, kt. si opísala, poukazujú na to, že by sa s veľkou pravdepodobnosťou mohlo jednať o ÚNAVOVÝ SYNDRÓM, ale či to vedia zistiť na nižších úrovniach Ti potvrdiť neviem. A aj uzliny tú hrajú dôležitú úlohu. Takže by si mala podstúpiť imunologické aj alergologické vyšetrenia! Mascha- o kličekoch som niečo vedela/tinktúra pri bolestiach zubov, žutie na potlačenie pachu v ústach/, ale toto som nepoznala-odteraz to skúšam.

mascha

je sice pekné utešiť pred obavami,ale lepšie niečo podniknúť,ako by malo byť neskoro..
jednoduchý tip môžeš skúsiť,žuť klinčeky /korenina/,tie detoxikujú lymfu,uvidíš ako to zaberie

NLiliana

Ahoj,
myslím, že vôbec nemusíš mať obavy, lebo od decembra by si už mala aj iné príznaky.
Lymfatické uzliny takejto veľkosti sú väčšinou reaktívne, čiže sú zápalového pôvodu a pravdepodobne to bude aj Tvoj prípad.
Nádorové uzliny sú nebolestivé na dotyk, tvrdé a nepohyblivé voči okoliu.
Pri lymfómoch sa väčšinou vyskytujú aj B príznaky ako napr. nočné potenie, únava, ospalosť a teplota býva u väčšiny pacientov okolo 38 stupňov.
Podľa mňa ide o čisto zápalový proces a s veľkou pravdepodobnosťou mám zníženú imunitu. Na imunológii by Ti mali dať prípravky, ktoré ju posilnia, ale samozrejme si ju môžeš skúsiť posilniť aj sama buď stravou, príp. voľnopredajnými prípravkami.