Je to sen viacerých žien ?

tolerantny

Vďaka všetkým za milé príspevky (až na pár výnimiek ).
Na vysvetlenie pre tých, čo sa naozaj snažili poradiť :
keď o to ide nemám za každú cenu potrebu zapájať sa ak si to nebude ona želať aj keď ona chce aby som bol aspoň prítomný.
A ak by sa časom jej túžba zväčšovala a ja by som bol proti-možno by využila prvú príležitosť a urobila to za mojím chrbtom aj s íným následkom...
Takže ak niekto z vás pozná nejakú fajn babu čo má podobné chute - viete ako sa píše na mail Dakujem a pekný dník všetkým !!!

slavina

TOLERANTNÝ!Je to geniálne až na jednu maličkosť.Takéto veci by sa vo vzťahu robiť nemali,lebo raz nastanú horšie časy a budete si to vyčítať.Ja som skúsila trojku 2 baby a 1 chalan (a nie raz) a poviem vám je to geniálne.Ona bola vždy mojou najlepšou kamarátkou (a ešte stále je)a on je môj sexuálny partner (to znamená,že ak nemáme žiadnu lásku,tak si vypomáhame :o)).Zoznámila som ich a hneď v ten večer sme to skúsili a keď máme chuť tak sa stretneme.Ale nie sú medzi nami žiadne citové väzby a to je veľmi dôležité.Ani jeden z nás si potom nič nebude vyčítať.Vieš aj keď Ti partnerka povie,že jej nebude vadiť,keď sa budeš aj ty "zabávať" s tou ženou,vo vnútri ju to bude stále škrieť a skôr či neskôr Ti bude vyčítať,že si ani trošku nezaváhal a kľudne si si to rozdal s nejakou ženskou a ver či never,začne byť žiarlivá a bude Ťa podozrievať,že ju podvádzaš.My ženy sme už také,ak raz uvidíme,že náš partner robí niečo také,hoc aj s našim súhlasom,strácame v ňom dôveru.Jediné východisko vidím v tom,že by si to rozdali len ony dve a Ty sa budeš pozerať!

Jediný dôvod,prečo by to mali robiť ľudia,ktorý sú partnermi je ten,že sú už spolu napr. 10-15 rokov a chcú si to trošku oživiť.Ináč to fakt odporúčam len nezáväzne.
NO v každom prípade to odporúčam skúsiť,fakt krásny zážitok...

ste hnusní

fúúúúj, to je hnusné, odporné. vy ste úchyláci. sex má byť medzi dvomi ludmi, ktorí sa majú radi. je mi na vracanie z toho.

alena-s

Hlavne sa zamysli, či to len rozprávala alebo to naozaj chce skúsiť. Lebo aby z prekvapka nebol šok a plač, ja tiež niečo natáram ale keby ma doma čakal priateľ s nejakou objednanou babou na sex tak by som ich oboch vykopla z domu. A určite nie doma, preboha. Ak to chceš skúsiť na niekde na dovolenke alebo na nejakej swin. party. Toto bude skôr prekvapko pre teba ako pre nu. Užiješ si s dvoma ale dopadnúť to môže tak že sa po tomto večery akurát rozídete. Preto rozmýšľaj najskôr či to naozaj ale naozaj chce. Ak áno tak choď do toho, ak si si nie istý jej reakciou radšej kúp parfém a kvalitné víno alebo šampanské a užite si spolu sami dvaja.

easily

No teda uz taketo tolerancie:))) U nas s aprtnerom je to tak, ze ja by som chcela dvoch muzov, on dve zeny, ale naopak ani za svet, takze asi nic nebude, lebo nepovolime ani jeden:))) Anix a to sa divim ze chlap nechce dve zeny v posteli, to mas dobreho chlapa potom:))

intolerantny

a nabuduce narodky to bude chcet robit s cernochom , na dalsie s eskimakom,,,len ty ju moj poriadne pojeeb,aby nemala ,chore sny,,,,

zienka

hlavne si tu zenu poriadne preklepni - choroby atd. Nech este nieco nechytnete. No ale ja byt tvojou priatelkou, tak sa bojim, ze budes chciet ju! A nevyberaj prilis peknu:) a pri tom sa venuj len svojej priatelke, nie tej dame... moj nazor... ale urcite zavisi aj od tvojej priatelky:)))