Dal na nazor svojich kamosov a vykaslal sa na mna

Príspevok v téme: Dal na nazor svojich kamosov a vykaslal sa na mna
sklamana1

Rada by som vedela vas nazor na chalana ktoremu sa pacite, snazi sa o vas, bali vas a zrazu vas necha len kvoli tomu ze sa nepacite jeho kamaratom. Chodim na vysoku prvy rocnik. Ked mame prestavky tak sa bavim na chodbach alebo sme vonku po pariach. V jednej skupinke chalanov som sa jednemu pacila. VIem to lebo vzdy ked som okolo nich prechadzala tak som pocula rozhovory co oni nevedeli ze pocujem. Napr. raz som sla tak ten chalan povedal tym kamosom ze aha ta je ta co sa mi paci, alebo druhykrat zase som okolo nich prechadzala lebo vzdy sa zdrziavaju namieste kade chodim tak zase jeho kamosi utrusili poznamku aha ta tvoja sla ale co ty na nej vidis a huronsky smiech. Zacal mi zdravit ked sme sa stretli a raz na jednej akcii sme sa aj rozpravali. Zlaty chalan aj mne sa paci lenze...
Lenze zrazu stratil zaujem, nechapala som az ked mi neposkytla dokazy moja naj kamoska. Zahrala sa na tajnu agentku a ked bola v bare kde sme sedeli aj ti chalani ale pri vedlajsioum stole ja som si odbehla na wecko tak kamoska z nejakych dovodom sa zacala bavit s mobilom a zapla si nahravanie. Nahrala rozhovor tych chalanov co oni nevedeli a ona sa tvarila ze sa venuje mobilu a ich nepocuje. Ja sprosta som sa po navrate z wecka este nenapadne usmiala na tych chalanov a najma na toho co som sa mu pacila. Smiala som sa s kamoskou pri stole aby som vyzerala kvazi spolocensky a sympaticky. No potom vsetkom prisla studena sprcha. Kamoska mi ukazala pocas cesty na intrak nahravku cize rozhovor tych chalanov kym som bola na wecku. Chalani len utrusovali poznamky na moju adresu, co nanej vidis, ved nieje ani pekna, pozri ake ma vlasy a postavu, co s nou chces stracat cas? A potom nejake hundrave mrmlanie ktoremu sme uz s kamoskou nerouzumeli. Boze ako len hlupo som si zacala pripadat. ALe to je uz pase.
Ide oto ze preco ak sa jemu pacim vlastne uz len pacila tak ma nechal lebo som sa nepacilajeho kamosom. Preco? Ved to musia schvalit kamarati aby so mnou mohol chodit? To kamosi rozhoduju kto s kym chodit moze a nesmie? On je o rok starsi a mam by si dupnut ako nehnevajte sa kamarati ale .... Proste serie ma ze sa o mna viac nebil, vzdal to. Tak som nastvata ze som ho znenavidela a uplne sa im vsetkym vyhybam. Nechcem ich ani vidiet.
Co vy nato? Ako by ste sa zachovali na jeho mieste? Je to medzi vami chalani bezny postup ze vam musia kamosi odsuhlasit babu o ktoru mate zaujem? Az po ich odsuhlaseni sa o babu snazite inac to vzdate? To baba akoze patrim aj vasim kamosom ze sa im musi pacit nestaci ze je vam sympaticka?
End

Sokky

Vôbec sa tým netráp. Je to hlupák a ukázal svoju pravú tvár a to tým že nieje zodpovedný sám za seba ale riadi sa hlavne názormi druhých. To by príjemný vzťah nebol. Aj kebyže ste už spolu stále by jeho kamaráti začali o tebe sypať hnusné poznámky z úst vykašli sa na nich. Buď nad vecou. Zaslúžiš si lepšieho. Pozri napríklad mne bude 19 a ešte iba maturujem (prosím blbé poznámky stranou)stretávam sa/randím s 23 ročnou a je nám fajn. Tiež na začiatku boli poznámky od jej kamošov a aj naj kamošov že však je mladý zajačik a podobne ale ona ma poznala viem ako sa chovám a je nám spolu fajn. Neskôr som aj kamarátom ukázal aký som a prídem im ako super chalan. Netráp sa je toľko chlapov, ktorí o teba budú ešte bojovať. To že ťa nazvali všelijako svedčí iba o ích inteligencii a sprostom správaní. Nájdi si nejakého super chlapa a na takýchto typov sa vyser. A uvidíš keď budeš už mať iného tak ho to bude štvať a ty už budeš dávno ďalej.

DusanDusan

je to slaboch lipnuci na nazoroch svojej partie. Co povie partia to je "svate". Nato ze ma uz po dvadsiatke by mohol byt trochu priebojnejsi a samostatnejsi v nazoroch a necakat ze mu buducu partnerku musi schvalit partia kamosov. Moze sa stat ze takto bude pokracovat stale pri kazdej az zisti ze ostatni uz maju frajerky a on zostal sam. Chlapec je este nevyzrety a sprava sa submisivne v partii ako keby mal 16 rokov.
tiez nechopem preco by sa dievca ktore sa paci jemu malo pacit automaticky aj jeho kamosom. Preco? Ako oni si ich medzi sebou vymienaju ci preco? Kasli nanho. Ten mozno aj ked ide do obchodu sa pyta partii co vlastne ma kupit na seba ;)

nemilovana

Keby ti nebol sympaticky tak by si ho takto neriesila. Pacil sa ti. Ale co narobis? Ak ma prenho partia vacsi vyznam tak to by nebolo ok. Lebo partia by bola dolezitejsia nez ty a vas vztah. On casom rokmi dospeje. Ale to este potrva

sklamana1

Vzajomne sympatie tam urcite boli lebo sme po sebe navzajom pokukovali pri prechadzani okolo seba a milo sa usmieval. Ja nedavam na jeho partiu ale od tej nahravky co mi ukazala kamoska sa zacal vyhybat mojej pritomnosti aj on a uz tak pomne nezazeral ako predtym. Zacal byt taky iny, pozeral inam bocil odomna a tak. Tak to len potvrdilo moje podozrenie ze jeho kamosi maju nanho silny vplyv a nevie si presadit svoj nazor. Je ako maly cicmak v naruci matky. Je zaujem je a zrazu po ich komentari nic. Uplne to ochladlo.

sewie

sklamana, o par rokov si uvedomis ake hluposti teraz riesis a ze nad niecim takymto sa neoplAti ani pozastavovat,,,riesis ze chalan ktoreho ani nepoznas uz nema o teba zaujem...?! hmmm ludia sa rozchadzaju po rokoch vztahov, ci rozvadzaju, skutocne nad tymto nestoji sa zamyslat...a viem ze to hovorim asi zbytocne lebo ja som v tvojom veku bola taka ista, vsetko rozoberala, kiez by som vtedy vedela to co vidim teraz...SKODA CASU, NAMAHY, UVAZOVANIA,...COHOKOLVEK...proste kasli na to ! NEXT!!!

milli11

Stalo sa to uz aj mne, zacinajuci vztah skrachoval kvoli tomu, ze v mojej nepritomnosti ma pred nim ohovarali a intrigovali proti mne nejake zeny z nasej spolocnej partie, same klamstva a zaparania ohladom mna. Potom on sice zistil, ake su, aj sa mi ospravednil, ale vztah sme uz neobnovilí.

nemilovana

Nechaj to nateraz tak. Casom sa to mozno aj same vyriesi. Venuj sa skole sebe blizkym a ak mate byt spolu, tak proste budete. Ak nie, casom najdes muza ktory ked bude treba bude stat za tebou aj pred celym svetom, nielen pred par jedincami z partie

DontWorry

Ten chalan je nevyzrety, je to este take mlada. Rozumne zmyslajuci muz sa nenecha ovplynit nazormi okolia a ani svojimi kamaratmi. Nie kazdemu sa môzes pozdavat, cize sa netrap tym, ze im sa nepacis. Ak by ta chcel tak by mozno za tebou prisiel aj bez toho, aby to im najprv povedal. A neskôr vo vztahu je dôlezite aby sa vedel chlap svojej zeny zastat.
Nezapodievaj sa tym, jeho problem. Funguj tak ako si fungovala doteraz, ten spravny este pride ;)

Hrac.

A preco ty davas na jeho partiu? On si mozno mysli uplne nieco ine o tebe, ako ti jeho kamosi na nahravke...

Ja na tvojom mieste by som to riesil len s nim a nevnimal reci jeho partie, v ktorej je mozno len kvoli tomu, ze nikoho ineho nepozna a samemu sa mu nechce travit cas.

Nina.

Je to zbabelec, slaboch a idiot. Nemrhaj svoj čas a duševnú energiu na nenávisť, proste ho len ignoruj, príde lepší. :)